ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έξαλλη η Lady Gaga: Έβρισε θαυμαστές που τη ρώτησαν πού είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Έξαλλη η Lady Gaga: Έβρισε θαυμαστές που τη ρώτησαν πού είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ
(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Η είδηση του χωρισμού του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ φούντωσε ξανά τις φήμες πως ο Αμερικανός ηθοποιός ήρθε πολύ... κοντά με τη Lady Gaga. Όμως σύμφωνα και με τις δύο πλευρές, πρόκειται απλά για φήμες.

Αυτό όμως δεν αρκεί στους φανς οι οποίοι κατά τη διάρκεια συναυλίας της ποπ σταρ στο Λας Βέγκας ρώτησαν κάτι που έκανε έξαλλη την Gaga.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν παρευρισκόμενοι στη Mirror, την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» πολλοί από το κοινό άρχισαν να τη ρωτάνε «πού είναι ο Μπράντλεϊ».

Η Lady Gaga φάνηκε να εκνευρίζεται απαντώντας: «Και κάτι ακόμα: Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι τους στη γειτονιά Πασίφικ Παλισέιντς του Λος Άντζελες, καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Κούπερ. Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η κατάσταση είναι παγωμένη μεταξύ τους. Δεν είναι καλά εδώ και μερικούς μήνες και η Ιρίνα αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μετακομίσει στο δικό της σπίτι. Δεν φαίνεται να υπάρχει πολύς χρόνος γι’ αυτούς».

Πηγή, μιλώντας στην Page Six, υποστήριξε πως ο μοναδικός λόγος για να είναι μαζί είναι η κόρη τους. «Εξαιτίας της κόρης τους προσπαθούν. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η σχέση τους κρέμεται από μία κλωστή», ανέφερε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, όλος ο κόσμος έγινε μάρτυρας του τρυφερού ντουέτου της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή και χάρισαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές των βραβείων. Ο ένας δίπλα στον άλλο ερμήνευσαν το τραγούδι Shallow, ανταλλάσσοντας βλέμματα γεμάτα νόημα, κάνοντας τα δημοσιεύματα και τα σχόλια να πάρουν «φωτιά», μιλώντας για έναν κρυφό έρωτα.

Οι δύο τους διέψευσαν. Και η ίδια η Ιρίνα Σάικ διέψευσε, άλλο που σταμάτησε να ακολουθεί τη Gaga στο Instagram. To θέμα, πάντως, και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν είναι καμία Lady Gaga, αλλά το γεγονός ότι πολύ απλά η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον.

Αυτός δεν βγαίνει, δεν πίνει, δεν κάνει τίποτα εκτός από το να δουλεύει και να κάνει διαλογισμό, αυτή ταξιδεύει και παρτάρει σε όλο τον πλανήτη, τα κοινά τους είναι πλέον ελάχιστα, το εξής ένα, το παιδί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ