ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ταραντίνο θα γυρίσει ένα Star Trek αλλιώτικο από τα άλλα και πολύ... αθυρόστομο

Ο Ταραντίνο θα γυρίσει ένα Star Trek αλλιώτικο από τα άλλα και πολύ... αθυρόστομο
Vianney Le Caer/Invision/AP

Πριν από μερικά χρόνια, ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε ζητήσει να σκηνοθετήσει μια ταινία Τζέιμς Μποντ, αλλά είχε εισπράξει ένα ηχηρό «όχι» από τους ιδιοκτήτες του franchise. Τώρα, ένα άλλο διάσημο franchise, αυτό των ταινιών Star Trek, τού δίνει την ευκαιρία να κάνει -επιτέλους- επιστημονική φαντασία.   

Σαν επιστημονική φαντασία ακούστηκε και η ίδια η είδηση βέβαια, όταν πριν από δύο χρόνια έγινε γνωστό ότι ο Ταραντίνο σκόπευε να εμπλακεί, ως σκηνοθέτης, σε μια ταινία Star Trek. Ο ίδιος, όπως είχε πει, είχε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα και μοιράστηκε το όραμα του αυτό με τον παραγωγό Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Αμέσως μετά, το σενάριο ανατέθηκε, με βάση αυτές τις ιδέες, στον Μαρκ Σμιθ.

O ίδιος ο Ταραντίνο όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από το Empire, είπε ότι το σενάριο υπάρχει, είναι έτοιμο και ότι θα πρέπει απλώς να βρει χρόνο να το επεξεργαστεί. «Ναι, έχω γράψει το σενάριο. Ή τουλάχιστον ένα πρώτο draft, γιατί το αφήνω λίγο να "κάτσει" και πρέπει να το ξαναδώ...»

Ο Ταραντίνο συμπλήρωσε ότι η ταινία αυτή, εφόσον θα έχει συμμετοχή ο ίδιος, θα είναι R-rated άρα το αίμα και η βία θα κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά σε αυτό το franchise. Και όχι μόνο. «Η δική μου ταινία, αν τη γυρίσω εγώ, θα είναι ακατάλληλη. Και, ναι, με πολλά f-bombs βρωμόστομη...», είπε.

Λίγο μετά τις Κάννες και λίγο πριν την πολυναμενόμενη πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood στις αίθουσες, ο Ταραντίνο είναι πλέον στη διαδικασία να δημιουργήσει το επόμενο πρότζεκτ του. Αν όλα αυτά αληθεύουν, η ταινία του Ταραντίνο θα είναι η 4η της αναβίωσης του Star Trek με τον Κρις Πάιν, στη θέση του Γουίλιαμ Σάτνερ, ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι η 4η είναι ήδη σε προετοιμασία -με τον Κρις Χέμσγουορθ να επιστρέφει ως ο αδελφός του Τζέιμς Κερκ- και ότι ο Ταραντίνο αναλαμβάνει την 5η.

Και 10 δική του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ