ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη «σεξουαλική παρενόχληση»

Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη «σεξουαλική παρενόχληση»
Screengrab

Βίντεο με τη στιγμή που ο Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ απλώνει τα... χέρια του στην 29χρονη, η οποία τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ στη Νέα Υόρκη, ο 51χρονος ηθοποιός κάθεται σε ένα τραπέζι με τη φίλη του, Κλοντίν Ντε Νίρο.

Λίγο μετά, τους πλησιάζει μία κοπέλα -η 29χρονη, η οποία κατήγγειλε τον Γκούτινγκ για σεξουαλική παρενόχληση- και κάθεται δίπλα τους.

Αφού μιλούν για λίγο, ο ηθοποιός φαίνεται να της πιάνει αρχικά το πόδι και στη συνέχεια το στήθος. Τότε η κοπέλα, του πιάνει το χέρι.

Η καταγγελία έγινε μετά από ένα πάρτι, την περασμένη Κυριακή.

Εναντίον του ηθοποιού υποβλήθηκε μήνυση και τελικά εκείνος αποφάσισε να παραδοθεί στις Αρχές. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης είπε ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, με τον ηθοποιό να δηλώνει αθώος για το περιστατικό.

Ο 51χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς εγγύηση, ενώ η δικάσιμος της υπόθεσης ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου.

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μαρκ Χέλερ, επέμεινε ότι οι Αρχές θα έπρεπε να αποσύρουν τις κατηγορίες καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία σε βάρος του πελάτη του.

«Παρακολούθησα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ όλη τη νύχτα και δεν είδα ούτε υπόνοια ενοχής σε βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ», είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος.

«Είμαι απολύτως αισιόδοξος πως θα απαλλαγεί όλων των κατηγοριών» συνέχισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ