ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η Λένα Χίντι αποκαλύπτει μια κρίσιμη σκηνή της Σέρσεϊ που «κόπηκε»

Game of Thrones: Η Λένα Χίντι αποκαλύπτει μια κρίσιμη σκηνή της Σέρσεϊ που «κόπηκε»
Imdb

Η Λίνα Χίντι, γνωστή και ως «Σέρσεϊ» στη σειρά Game of Thrones, έκανε μια αποκάλυψη για μια σημαντική σκηνή του χαρακτήρα της, η οποία κόπηκε από την 8η σεζόν.

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την κομμένη σκηνή, που η αλήθεια είναι ότι θα άλλαζε κατά πολύ την εντύπωση που έμεινε για τη Σέρσεϊ στους θεατές.

Λίγες μέρες αφότου είπε ότι είναι συντετριμμένη που ο χαρακτήρας της δεν είχε ένα πιο αξιομνημόνευτο τέλος, η Βρετανίδα ηθοποιός που εμφανιζόταν στη σειρά από τη μέρα της πρεμιέρας της, το 2011, αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κομμένη σκηνή, η οποία αν μη τι άλλο θα έλυνε ένα συγκεκριμένο μυστήριο.

Αυτό της εγκυμοσύνης της Σέρσεϊ.

Στην έβδομη σεζόν, οι φανατικοί της σειράς ανακάλυψαν ότι η Σέρσεϊ ήταν έγκυος. Όμως πολλοί έμειναν με την απορία εάν αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πραγματική ή ένα ακόμα ψέμα της βασίλισσας, το οποίο εφηύρε προκειμένου να εκβιάσει τον αδελφό της, το Τζέιμι να μείνει στο Κινγκς Λάντινγκ.

MV5BMTY2NjU2MDc0MF5BMl5BanBnXkFtZTgwODQ3NzcwMjI. V1 SY1000 CR0015031000 AL

@IMDB

Στην όγδοη και τελευταία σεζόν, η εγκυμοσύνη της Σέρσεϊ δεν αναφέρθηκε καθόλου, παρά μόνο σε μια σκηνή, στην οποία η ίδια υπονόησε ότι πραγματικός πατέρας του αγέννητου παιδιού ήταν Γιούρον Γκρέιτζοϊ.

Το μυστήριο δεν λύθηκε πριν το θάνατό της, στο προτελευταίο επεισόδιο και οι τηλεθεατές έμειναν με την απορία.

Η Χίντι αποφάσισε να τους τη λύσει, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε η σκηνή που θα έριχνε φως στην αλήθεια, αλλά απλώς κόπηκε.

«Γυρίσαμε τη σκηνή, αλλά δεν παίχτηκε ποτέ. Είναι η σκηνή στην οποία η Σέρσεϊ χάνει το μωρό», είπε η Χίντι.

«Ήταν μια πολύ τραυματική στιγμή για τη Σέρσεϊ και στενοχωριέμαι πολύ που δεν παίχτηκε, επειδή νομίζω ότι θα άφηνε μια πολύ διαφορετική εντύπωση για εκείνη», κατέληξε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο οποίος έπαιξε το Ρομπ Σταρκ, αποκάλυψε ότι είναι χαρουμενος που ήταν από τους χαρακτήρες που πέθαναν νωρίς στη σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ