ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ - Τι είπαν με το Ντάνιελ Κρεγκ

Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ - Τι είπαν με το Ντάνιελ Κρεγκ
Chris Jackson/PA via AP

His name is Charles. Prince Charles. Και βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond25, όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της 25ης ταινίας του διάσημου franchise για κουβεντούλα με τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.   

Ο πρίγκιπας Κάρολος περιηγήθηκε στο πλατό των Pinewood Studios στην Αγγλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ με ξεναγό τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.

Κατά την επίσκεψή του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, συνομίλησε με όλους τους ηθοποιούς, το σκηνοθέτη και το κινηματογραφικό συνεργείο που δουλεύει για την παραγωγή της ταινίας, που διεξάγεται με πολλά απρόοπτα και ατυχήματα, είδε από κοντά κλασσικά αυτοκίνητα και παρακολούθησε το γύρισμα μίας σκηνής.

https://www.instagram.com/p/By8m28Fgnlm

Ο Κάρολος ενθουσιάστηκε με το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5. «Στον πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από το Ντάνιελ Κρεγκ» σύμφωνα με το λογαριασμό της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας στο Instagram. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειξε στον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5.

Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες του Καρόλου και του Κρεγκ να ποζάρουν μπροστά από δύο κλασσικά αυτοκίνητα. Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου, που πρόσφατα άνοιξε και πανδοχείο, για τον κινηματογράφο δεν είναι καινούργιο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

https://www.instagram.com/p/By8JmeggJfF

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ, με αμυχές στο πρόσωπό του, οι οποίες όπως έγινε γνωστό, ήταν αποτέλεσμα makeup. Αυτό καθησύχασε τους θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, οι οποίοι βλέπουν τη νέα ταινία με τον προσωρινό τίτλο, Bond 25, να γυρίζεται μετ’ εμποδίων, μετά από μια σειρά ατυχημάτων.

Κατά την επίσκεψη στα Pinewood Studios, ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε επίσης με το σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα και τους ηθοποιούς Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις και Λασάνα Λιντς. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να χαιρετήσει τους σπουδαστές του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου που δουλεύουν στα γυρίσματα της ταινίας Bond.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ