ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάιλι Σάιρους: Ξανάγινε ο παλιός, πολύ προκλητικός της εαυτός στο Glastonbury

Μάιλι Σάιρους: Ξανάγινε ο παλιός, πολύ προκλητικός της εαυτός στο Glastonbury
Joel C Ryan/Invision/AP

Προσπάθησε για λίγο να γίνει «καλό κορίτσι», αλλά μάλλον πιέστηκε πολύ. Η Μάιλι Σάιρους εμφανίστηκε στη σκηνή, την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Glastonbury στο Σόμερσετ και έκανε τους πάντες να μιλούν γι αυτήν. 

Η 26χρονη τραγουδίστρια, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διάσημο φεστιβάλ, φρόντισε να κάνει τους πάντες να συζητούν γι’ αυτήν, τόσο με την -εξαιρετική ομολογουμένως- ερμηνεία της όσο και με την εμφάνισή της. Η Μάιλι Σάιρους, που υιοθέτησε γι αυτήν την εμφάνιση στιλ ροκ σταρ παλιάς κοπής, συνδύασε ένα λευκό μπλουζάκι με ένα μαύρο παντελόνι από βινύλιο και ψηλές μαύρες μπότες με χρυσές αγκράφες ενώ ολοκλήρωσε το λουκ με πολλές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό της, καθώς και πολλά βραχιόλια και δαχτυλίδια, αλλά και μια χρυσή ζώνη.

AP 19181644854103

Joel C Ryan/Invision/AP

Η τραγουδίστρια, που έγινε αρχικά γνωστή από το ρόλο της ως Χάνα Μοντάνα στην ομώνυμη σειρά της Disney, είχε κόψει τις προκλητικές εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό –με μια εξαίρεση τον περασμένο Απρίλιο που φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Ωστόσο, φαίνεται ότι βαρέθηκε και επέστρεψε δριμύτερη.
Στο φεστιβάλ του Glastonbury θυμήθηκε τον παλιό της εαυτό, χορεύοντας προκλητικά, πιάνοντας τα γεννητικά της όργανα και γλείφοντας το μικρόφωνο κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στην σκηνή, με τον παραγωγό και DJ Μαρκ Ρόνσον, με τον οποίο αντάλλαξε και κάποια φιλιά επί σκηνής.



Οι επισκέπτες του μουσικού φεστιβάλ ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της, ωστόσο, αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν με το γεγονός ότι έβριζε συνεχώς όσο ήταν στην σκηνή.
Καταφεύγοντας στο Twitter για να διαμαρτυρηθούν, κάποιοι έγραψαν: «Θα σταματήσει ποτέ να βρίζει η Μάιλι Σάιρους; Υπάρχουν και παιδιά θεατές» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Μάιλι Σάιρους γιατί τόσο βρίσιμο;» και έναν τρίτο να αναφέρει: «Κάποιος πρέπει να πει στην Μάιλι Σάιρους ότι δεν είναι στη μόδα πλέον το βρίσιμο. Εντελώς περιττό το βρίσιμο. Έχεις πολύ μεγάλο στόμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ