ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέττυ Μαγγίρα μπορείς να μιμηθείς τη Whitney Houston για εμάς;

Μπέττυ Μαγγίρα μπορείς να μιμηθείς τη Whitney Houston για εμάς;

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 13ης Ιουνίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για τη bohemian ζωή, τα όνειρά της, τη ζωή της μετά τα παιδιά και τον σύντροφό της, τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου και όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αγαπημένη σας performer. Δείτε το video και τις φωτογραφίες.

Το απόγευμα εκείνο το Hans & Gretel (επίπεδο 0) σέρβιρε στον Δημήτρη και στην Μπέττυ γλυκά snacks για να συνεχίσουν την κουβέντα τους με τις πιο γευστικές, σχεδόν παραμυθένιες λιχουδιές. Δείτε φωτογραφίες από το event ακριβώς και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

IMG 3955

ΔΗΜΟΦΙΛΗ