ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η έκπληξη του Κιάνου Ριβς σε οικογένεια που προκάλεσε νέο παροξυσμό αγάπης στα social media

Η έκπληξη του Κιάνου Ριβς σε οικογένεια που προκάλεσε νέο παροξυσμό αγάπης στα social media
Twitter/Stacey Hunt

Ο Κιάνου Ριβς ξετρέλανε για μία ακόμη φορά το διαδίκτυο, αφού καθυστέρησε να πάει στα γυρίσματα ταινίας στη Λουιζιάνα για να απαντήσει στο «καλωσόρισμα» μίας οικογένειας.

Η Stacey Hunt μένει πολύ κοντά στο στούντιο όπου γυρίζεται η ταινία «Bill and Ted Face the Music» στην οποία συμμετέχει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όταν ο 16χρονος γιος της Stacey έμαθε πόσο κοντά μένουν στον χώρο των γυρισμάτων, πρότεινε αυτό που θα έκανε κάθε σωστός fan: να «καλωσορίσουν» τον Ριβς με ένα πλακάτ που πάνω του θα γράφει «Είσαι μαγευτικός» (σ.σ. φράση που του είχε φωνάξει ένας θαυμαστής στην Έκθεση Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας, γνωστή ως Ε3).

Έτσι, η οικογένεια τοποθέτησε το πλακάτ στην αυλή του σπιτιού της και λίγες ώρες μετά, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο. Λίγο μετά η Hunt παρατήρησε τον Ριβς να στέκεται ανάμεσά τους.

Τότε, τον πλησίασε και του ζήτησε να υπογράψει πάνω στην ταμπέλα, πιστεύοντας πως εκείνος θα αρνηθεί ευγενικά. Ωστόσο, ο Κιάνου το έκανε!

«Stacey, εσύ είσαι μαγευτική» έγραψε ο ηθοποιός ως «απάντηση» στη φράση της οικογένειας.

Λίγο μετά, οι γιοι της Hunt κατάλαβαν ποιος ήταν έξω από το σπίτι τους και έτρεξαν έξω, όπου έβγαλαν φωτογραφίες όλοι μαζί.

staceyhunt


Πηγή: CNNi

Τελικά ούτε το επιβαρυμένο πρόγραμμά του δεν τον σταμάτησε από το να δείξει για ακόμη μια φορά τη μεγαλοψυχία του.

«Όσα διαβάζετε για αυτόν στο διαδίκτυο, ότι είναι υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, είναι αλήθεια. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ από τα λίγα λεπτά που πέρασα μαζί του» δήλωσε η Stacey Hunt στο CNNi.

Keanu Reeves' most excellent surprise for one fan is 'breathtaking' and once again gifts the internet
By Scottie Andrew and Chelsea J. Carter, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ