ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έκαψε ή όχι η Άμπερ Χερντ τον Τζόνι Ντεπ με τσιγάρο; Η φωτογραφία που διχάζει

Έκαψε ή όχι η Άμπερ Χερντ τον Τζόνι Ντεπ με τσιγάρο; Η φωτογραφία που διχάζει
Joel Ryan/Invision/AP

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον Τζόνι Ντεπ σε φορείο νοσοκομείου, τραυματισμένο από επίθεση της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της ηθοποιού διαψεύδει τις κατηγορίες ότι η πελάτισσά του προκάλεσε τα τραύματα της φωτογραφίας, ένα τραυματισμένο δάχτυλο και κάψιμο από τσιγάρο στο δεξί του μάγουλο, στον 56χρονο ηθοποιό.

Από την άλλη πλευρά, η The Blast γράφει πως η αποκάλυψη του Ντεπ έρχεται ως «απάντηση» σε αγωγή εναντίον των εκδόσεων News Group Newspapers Limited και άρθρου της «The Sun» που χαρακτήριζε τον ηθοποιό «κακοποιό των γυναικών».

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να υποστηρίζει ότι το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015, όταν το τότε ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά στην Αυστραλία.

Ο δικηγόρος της Χερντ αρνείται τις κατηγορίες, με δηλώσεις του στη HuffPost:

«Αυτή η κατηγορία είναι παράλογη, προσβλητική και κατηγορηματικά αναληθής. Αυτή η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο πέρα από το γεγονός ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι πραγματικά απελπισμένος να στρέψει την προσοχή των ανθρώπων στον εαυτό του και στις κατηγορίες προς τη Χερντ, παρά στη σωματική και ψυχολογική βία που δέχθηκε η Άμπερ».

Του έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο

Ο Ντεπ υποστηρίζει ότι ενώ οι δυο τους καβγάδιζαν στην Αυστραλία, η Χερντ έχασε την υπομονή της όταν πληροφορήθηκε από τον δικηγόρο του ηθοποιού για την «πρόθεσή του να προχωρήσει σε μία συμφωνία για μετά τον γάμο τους».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, εκείνος προσπάθησε να την αποφύγει και κατέβηκε στον κάτω όροφο του σπιτιού του. Τότε, εκείνη τον ακολούθησε και αφού ο Ντεπ είχε πιει λίγη βότκα, η Χερντ του πέταξε δύο μπουκάλια. Όπως ο ίδιος αναφέρει, το ένα δεν τον πέτυχε, ενώ το δεύτερο τον τραυμάτισε στο δάχτυλό του.

Έπειτα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του 56χρονου, η Χερντ έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο δεξί του μάγουλο.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν παντρευτεί το 2015 και ήταν μαζί έως το 2017. Η Άμπερ Χερντ τον έχει κατηγορήσει για δεκάδες βίαια περιστατικά, όπως ότι την είχε χαστουκίσει, ότι είχε προσπαθήσει να την πνίξει και πως την είχε κλωτσήσει στιγμές που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ