ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κλόντια Σίφερ και η Στέφανι Σέιμουρ τολμούν: Γυμνές για τη Vogue στα 50 τους

Η Κλόντια Σίφερ και η Στέφανι Σέιμουρ τολμούν: Γυμνές για τη Vogue στα 50 τους
AP Photo/Evan Agostini

Πριν από αρκετά χρόνια, η Κλόντια Σίφερ και η Στέφανι Σέιμουρ μεσουρανούσαν στο μόντελινγκ. Τώρα, κοντά στα 50 τους και οι δύο, αποφάσισαν να δείξουν ότι είναι ακόμα στο παιχνίδι, κάνοντας μια πολύ τολμηρή φωτογράφιση για την ιταλική Vogue

Οι δύο τους, λοιπόν, πόζαραν για τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue, του τεύχους Αυγούστου και οι φωτογραφίες τους είναι άκρως αποκαλυπτικές. Το κόνσεπτ της φωτογράφισης, ήταν ότι τα δύο μοντέλα έβγαλαν selfie για το περιοδικό, υπό την επίβλεψη του φωτογράφου Collier Schorr.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η 48χρονη Κλόντια Σίφερ πόζαρε εντελώς γυμνή, με ένα τσαντάκι clutch και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες να είναι τα μόνα αντικείμενα που καλύπτουν το σώμα της. Στην άλλη φωτογραφία της, πόζαρε φορώντας μόνο ένα μαύρο σακάκι.

https://www.instagram.com/p/B0ngtupIlwF

Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι φωτογραφίες της 51χρονης Στέφανι Σέιμουρ για το ίδιο περιοδικό. Στη μία, φοράει μόνο ένα κολιέ και μια ζώνη, ενώ τα χέρια της και η κάμερα είναι τα μόνα που μεσολαβούν ανάμεσα στο φακό και το γυμνό της σώμα. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που η Κλόντια Σίφερ ποζάρει για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, ενώ η Σέιμουρ το είχε κάνει πριν από 32 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ