ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beverly Hills 90210: Πρεμιέρα σήμερα για την επιστροφή της θρυλικής σειράς (vid)

Beverly Hills 90210: Πρεμιέρα σήμερα για την επιστροφή της θρυλικής σειράς (vid)
Imdb

Μετά από 19 χρόνια και μόλις λίγους μήνες μετά τον πρόωρο θάνατο του Λουκ Πέρι, η σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210) επιστρέφει σήμερα, 7 Αυγούστου, στις τηλεοπτικές οθόνες του κοινού, στις ΗΠΑ.

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς που είχε καθηλώσει και το ελληνικό κοινό τη δεκαετία του ‘90, επιστρέφουν, με μεγάλο απόντα φυσικά το Λουκ Πέρι.

Ο Μπράντον, ο Στιβ, η Κέλι, η Ντόνα, ο Ντέιβιντ, η Μπρέντα και η Άντρεα μεγάλωσαν και πλέον θα παρακολουθήσουμε τη ζωή τους ως μεσήλικες. Η παραγωγή, 24 ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τους τίτλους αρχής της σειράς:

Με το γνωστό μουσικό θέμα από την σειρά, οι Γκαρμπριέλα Καρτέρις, Σάνεν Ντόχερτι, Τζένι Γκαρθ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ και Ίαν Ζίρινγκ, εμφανίζονται να χαιρετούν και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον.

Η σειρά θα μεταδοθεί στο δίκτυο του FOX και έχουν προγραμματιστεί -για αρχή- έξι επεισόδια, τα οποία αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία, ειδικά στον απόηχο του θανάτου του Πέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ