Βίντεο με τη στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
AP Photo/Hussein MallaΒίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον βομβαρδισμό κέντρων διοίκησης της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό του Λιβάνου ανάρτησαν οι IDF σήμερα Τρίτη 3/03.
Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους, στόχο τους ήταν οι εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πληροφοριών της οργάνωσης αλλά και αποθήκες όπλων και δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας που χρησιμοποιούνταν από τη Χεζμπολάχ «για την οργάνωση τρομοκρατικών ενεργειών, συλλογή πληροφοριών και άλλες δραστηριότητες».
Επίσης στην ανάρτηση τους αναφέρεται πως πριν από την επίθεση, ελήφθησαν μέτρα για τη μείωση της πιθανότητας βλάβης των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων, χρήσης πυρομαχικών ακριβείας και εναέριων παρατηρήσεων.
Τέλος επισημαίνεται πως οι «Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ενεργούν δυναμικά κατά της απόφασης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ να συμμετάσχει στην εκστρατεία και να λειτουργήσει υπό την αιγίδα του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος και δεν θα επιτρέψουν βλάβη στους πολίτες του Ισραήλ και ιδιαίτερα στους κατοίκους του Βορρά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι Ισραηλινοί μπήκαν στο νότιο Λίβαμνο: «Η Χεζμπολάχ θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της»
Το Ιράν προειδοποιεί την Ευρώπη να μην αναμειχθεί στον πόλεμο και στέλνει πυραύλους στο Τελ Αβίβ
Υπό ψηφιακή «πίεση» η Ελλάδα: 1.672 κυβερνοεπιθέσεις την εβδομάδα
13:01
Σε συναγερμό η Κύπρος μετά τις αναχαιτίσεις ιρανικών drones: Αυξημένα μέτρα στη Λάρνακα
12:59
Πάνω από 20 χιλ. ευαίσθητοι στόχοι στην Ιταλία - Αυξήθηκαν τα αντιτρομοκρατικά μέτρα
12:54
Στα ίχνη της φθηνότερης μπίρας στον κόσμο: Το παγκόσμιο οδοιπορικό του Worldwide Wilbur
12:45