ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Μάικλ: Το σπίτι στο οποίο πέθανε πουλήθηκε για 3,4 εκατομμύρια λίρες

Τζορτζ Μάικλ: Το σπίτι στο οποίο πέθανε πουλήθηκε για 3,4 εκατομμύρια λίρες
AP Photo/Francois Mori

Οι αδελφές του Τζορτζ Μάικλ, που πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016, πούλησαν το σπίτι του, στο Goring-on-Thames, του Oxfordshire.

Το αγαπημένο σπίτι του καλλιτέχνη, ένα οίκημα του 16ου αιώνα που ο τραγουδιστής αναστύλωσε με μεγάλη προσοχή και κόστος, άλλαξε χέρια τρία χρόνια μετά από τον απροσδόκητο θάνατό του τα Χριστούγεννα του 2016. Παρά τις πιέσεις που άσκησαν οι θαυμαστές του σταρ, οι οποίοι ζητούσαν το σπίτι να μετατραπεί σε μουσείο, οι δύο αδελφές του επέλεξαν να το πουλήσουν έναντι του ποσού των 3,4 εκατομμυρίων λιρών.

AP 16361406571579

@Kirsty O'Connor/PA via AP

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα The Sun, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι ένα ζευγάρι από την περιοχή. Ο δικηγόρος των δύο αδελφών, της Γιώτας και της Μέλανι Παναγιώτου, απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές του τραγουδιστή και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή των νέων ενοίκων του σπιτιού και να πάψουν να αφήνουν λουλούδια στην πόρτα του, όπως και την πόρτα του σπιτιού του στο Λονδίνο.

Το 2004, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε ξεναγήσει στο ησυχαστήριό του, την παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι , σε μια από τις σπάνιες φορές που επέτρεψε να ρίξουμε μια ματιά στην ιδιωτιή του ζωή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ