ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέλα Θορν: Από ηθοποιός της Disney, σκηνοθέτης σε ταινίες πορνό

Μπέλα Θορν: Από ηθοποιός της Disney, σκηνοθέτης σε ταινίες πορνό
Richard Shotwell/Invision/AP

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε ταινίες και σειρές της Disney. Τώρα, η Μπέλα Θορν αποφάσισε να πάρει εντελώς διαφορετικό... καλλιτεχνικό δρόμο και πλέον σκηνοθετεί ταινίες πορνό, για γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα του είδους. 

Η Μπέλα Θορν που ξεκίνησε από μοντέλο, έγινε ηθοποιός, μετά τραγουδίστρια, στη συνέχεια συγγραφέας και πλέον ανακοίνωσε ότι θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Όχι στον κινηματογράφο, αλλά στην γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα πορνό, το Pornhub.

«Η αρχική μου ιδέα ήταν να δημιουργήσω ένα χριστουγεννιάτικο θρίλερ», λέει η 21χρονη Μπέλα Θορν σε ένα διαφημιστικό για τη συνεργασία της με το PornHub βίντεο, «αλλά τελικά, έκανα μια όμορφη, αισθησιακή ταινία». Το οποίο είναι, μια εξωραϊσμένη έκφραση για το πορνό.

Το φιλμ της με τίτλο «Αυτή & Αυτός» διερευνά «την σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην μάχη για την κυριαρχία», λέει η ίδια η Μπέλα Θορν προσθέτοντας ότι θέλησε να δείξει πώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας της, οι πορνοστάρ Αμπέλα Ντέιντζερ και ο Σμολ Χαντς, θα μπορούσαν να αλλάξουν ρόλους μεταξύ του κυρίαρχου και του υποταγμένου.

Screenshot 2000

Instagram

«Το Her & Him είναι μια μοντέρνα, σεξουαλική ταινία που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, μεταξύ δύο ερωτευμένων που νιώθουν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον», λέει ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρεϊ Πράις, επαινώντας την «δημιουργικότητα και την φαντασία» που έβαλε η Μπέλα Θορν στην καλλιτεχνική κίνηση του σώματος.

«Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί είχαμε πραγματικό σεξ σε αυτά κάτι που δεν είχα κινηματογραφήσει ποτέ», λέει η ηθοποιός και πλέον σκηνοθέτης. «Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό περιβάλλον», κατέληξε.

Η ταινία της Μπέλα Θορν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου The Oldenburg, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Pornhub.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ