ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

El Camino: Το Breaking Bad έγινε ταινία και έχει το πρώτο του trailer (Vid)

El Camino: Το Breaking Bad έγινε ταινία και έχει το πρώτο του trailer (Vid)
Netflix

Το Breaking Bad έγινε -επιτέλους- ταινία, από το Netflix και εκτός από το πρώτο trailer, έχουμε και υπόθεση και επίσημο όνομα... 

Το «Breaking Bad» θεωρείται από πολλούς τηλεθεατές η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχει γυριστεί ποτέ, ενώ 6 χρόνια μετά το φινάλε της ακόμα καταφέρνει να προκαλεί συζητήσεις γύρω από αυτή. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό φήμες θέλουν τον δημιουργό Βινς Γκίλιγκαν, να ετοιμάζεται με άκρα μυστικότητα να επεκτείνει το σύμπαν της σε μία ταινία, ενώ πρόσφατα λάδι στη φωτιά έριξαν οι δυο πρωταγωνιστές της, Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, όταν πόσταραν ταυτόχρονα δυο φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο twitter.

Μετά από όλα αυτά, επιτέλους, ανακοινώθηκε και επίσημα τη ταινία «Breaking Bad», η οποία θα έχει τίτλο «El Camino: A Breaking Bad Movie», και θα ξάνει την πρεμιέρα της στις 11 Οκτωβρίου 2019 στο Netflix, και αργότερα στο τηλεοπτικό δίκτυο AMC, όπου προβλήθηκε και η σειρά. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βινς Γκίλιγκαν, ενώ η επίσημη υπόθεση, από σελίδα η οποία ανέβηκε στο επίσημο site του Netflix και αργότερα μυστηριωδώς κατέβηκε, έγραφε πως «ο φυγάς Τζέσι Πίκμαν (Άαρον Πολ) τρέχει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του, τον νόμο και το παρελθόν του».

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, ας δούμε τι έχει να μας πει το πρώτο trailer:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ