ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: The rise of Skywalker - Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα (vid)

Star Wars: The rise of Skywalker - Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα (vid)
IMDB

Η ιστορία μιας ολόκληρης κινηματογραφικής γενιάς φτάνει στο τέλος της και το εντυπωσιακό trailer της νέας ταινίας Star Wars είναι εδώ.

Με σκηνοθέτη τον JJ Abrams, το πολυαναμενόμενο Episode IX του Star Wars κλείνει την αφήγηση της επικής ιστορίας μιας σειράς ταινιών που σημάδεψαν ολόκληρες γενιές και εξακολουθούν να προκαλουν φρενίτιδα.

Παλιοί και νέοι ηθοποιοί θα ενωθούν για το τελευταίο μέρος της ιστορίας. Ανάμεσα στους παλιούς ηθοποιούς είναι οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd. Μαζί τους θα είναι οι Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, οι οποίοι θα έχουν μαζί και τους βετεράνους ηθοποιούς του Πολέμου των Άστρων Mark Hamill, Anthony Daniels και Billy Dee Williams. Ο τελευταίος θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του ως Λάντο Καλρίσιαν.

Δεν είναι ακόμα γνωστή η πλοκή της ταινίας, πάντως αναμένεται μια ολοκληρωτική σύγκρουση της Αντίστασης με το Πρώτο Τάγμα και φυσικά της Ρέι με τον Κάιλο Ρεν. Στο πρώτο trailer, το οποίο μάς δίνει μία γεύση από την ταινία, παρακολουθούμε ένα μοντάζ σκηνών από παλαιότερα επεισόδια και στο τέλος μερικές νέες σκηνές από το Episode IX.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ