ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

SKIMS: Τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν βγαίνουν στην αγορά και δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε

SKIMS: Τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν βγαίνουν στην αγορά και δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε
Charles Sykes/Invision/AP

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την πρόθεσή της να ονομάσει τη σειρά εσωρούχων που λανσάρει «Kimono», η Κιμ Καρντάσιαν άλλαξε το ονομα, το έκανε «SKIMS» και ετοιμάζεται να τα ρίξει στην αγορά στις 5 Σεπτεμβρίου. Και είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι φαντάζεται κανείς... 

Το SKIMS Solutionwear είναι εσώρουχα με νούμερα έως 5XL. Πρόκειται για shapewear (εσύρουχα που «μαζεύουν» το σώμα και του δίνουν σχήμα) και η συλογή περιλαμβάνει εσώρουχα και body σε διαφορετικά χρώματα του δέρματος, για όλες τις επιδερμίδες, όλους τους σωματότυπους και όλα τα μεγέθη.

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας την ίδια και τις αδελφές της, θα περίμενε κανείς κάτι πολύ διαφορετικό, σαφέστατα πιο αποκαλυπτικό και σέξι. Όμως, η Καρντάσιαν φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κάνει τη διαφορά, απευθυνόμενη σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους, όποια μορφή κι αν έχει αυτό.

Την κυκλοφορία της σειράς στην αγορά, ανακοίνωσε η ίδια η Καρντάσιαν με ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία έχει φωτογραφηθεί ανάμεσα και σε plus size μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/B1oestMAnVD

ΔΗΜΟΦΙΛΗ