ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η τρομακτική μετάλλαξη του Μίκι Ρουρκ - Παραμορφωμένος και αμήχανος σε τηλεοπτική εκπομπή

Η τρομακτική μετάλλαξη του Μίκι Ρουρκ - Παραμορφωμένος και αμήχανος σε τηλεοπτική εκπομπή
AP Photo

Υπήρξε ένας από τους πιο γητευτικούς πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης. Φαίνεται όμως ότι ο Μίκι Ρουρκ αποφάσισε να μη μεγαλώσει εξίσου γοητευτικά. Οι Βρετανοί τηλεθεατές λογικά έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν τον παραμορφωμένο από τις πλαστικές ηθοποιό να προσπαθεί να δώσει συνέντευξη στη δημοφιλή εκπομπή «Good Morning Britain» του καναλιού ITV.

Ο Μίκι Ρουρκ δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τον ηθοποιό που ξετρέλαινε τις γυναίκες τη δεκαετία του ’80, ενώ από πολλούς θεωρούνταν ο διάδοχος του Μάρλον Μπράντο και του Τζέιμς Ντιν. Ο 66χρονος άλλοτε γοητευτικός ηθοποιός, μίλησε στους παρουσιαστές της εκπομπής, Σουζάνα Ρέιντ και Πιρς Μόργκαν, μέσω λινκ, με ένα από τα μικροσκοπικά σκυλάκια του να κάθεται πάνω στα πόδια του. Φορούσε ένα καουμπόικο καπέλο κι ένα στενό μαύρο πουκάμισο που ήταν μισάνοιχτο, αφήνοντας να φανεί το γεμάτο τατουάζ στήθος του.

Η συνέντευξη ήταν πολυ αμήχανη, με τον Μίκι Ρουρκ να απαντά μπερδεμένος στις ερωτήσεις των παρουσιαστών. Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν έμειναν τόσο σε αυτό, όσο στην σοκαριστική εμφάνισή του. Ο Μίκι Ρουρκ φαίνεται πως έχει χάσει κάθε μέτρο με τις πλαστικές, οι οποίες έχουν αλλάξει εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι Βρετανοί που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, άρχισαν να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο Twitter.

AP 890908025

Τίποτα δεν θυμίζει πλέον τον άντρα που συγκινούσε τις γυναίκες @AP Photo

«Τι έκανε στον εαυτό του;»

«Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου στον Μίκι Ρουρκ» και «Ακούγεται σαν τον Μίκι Ρούρκ. Δεν μοιάζει καθόλου σε αυτόν, τι έχει κάνει»; ήταν κάποια από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες του Twitter, με άλλους να αναρωτιούνται «Τι στο καλό έπαθε το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ;» και «Τι έκανε στο πρόσωπό του;». Κάποιος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός, λέγοντας «μην τον βάλετε κάπου κοντά που έχει ζέστη, γιατί το πρόσωπό του θα λιώσει».

17966706 7418745 image a 53 1567418397890

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ του Χόλιγουντ σοκάρει με την εμφάνισή του, καθώς πριν από λίγους μήνες, είχε σχολιαστεί για αυτή, όταν ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε στους δρόμους του Λος Άντζελες παρέα με τον κομμωτή του. Τότε πολλοί τούς είχαν παρομοιάσει με τους πρωταγωνιστές του «Zoolander». Κατά κοινή ομολογία, όμως, αυτή τη φορά το... παρατράβηξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ