ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «άγιο» πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ

Το «άγιο» πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ
EPA/MAXIM SHIPENKOV

Είναι κάπως δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Μίκι Ρουρκ ως «άγγελο του ελέους», όμως ο ηθοποιός είναι ένας «άγιος» για τον αγαπημένο του ιερέα, τον πατέρα Pete Colapietro.

Ο εκπρόσωπος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εδώ και μήνες απουσιάζει από το παρεκκλήσι του Αγίου Μαλαχία, στη δυτική 49η οδό -στο οποίο τελέστηκαν οι νεκρώσιμες ακολουθίες του Ρούντολφ Βαλεντίνο και του Τενεσί Ουίλιαμς- λόγω ασθένειας.

Ο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας αφού νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, μεταφέρθηκε για να αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης της Νέας Υόρκης και ο Μίκι Ρουρκ φρόντισε ώστε κάθε Κυριακή να του πηγαίνουν το δείπνο του από το αγαπημένο του εστιατόριο.

«Ήταν τόσο πολύ το φαγητό που έπρεπε να προσκαλέσω φίλους για να καταναλωθεί», δήλωσε ο ιερέας όταν έγινε καλά και πρόσθεσε: «Αν και ο Μίκι είναι στη Γερμανία ακόμα στέλνει το φαγητό μου».

Ο ιερέας και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια όταν ο Μίκι Ρουρκ μπήκε στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού φορώντας ένα καπέλο και κρατώντας στην αγκαλιά του ένα τσιουάουα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ