ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Απίστευτο ρεκόρ για τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν: 2 εκατομμύρια δολάρια τζίρος σε λίγα λεπτά

Απίστευτο ρεκόρ για τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν: 2 εκατομμύρια δολάρια τζίρος σε λίγα λεπτά
Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει το άγγιγμα του Μίδα. Και για μια ακόμη φορά κατάφερε να προσθέσει εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό -δύο για την ακρίβεια- πουλώντας εσώρουχα...

Τα SKIMS Solutionwear, όπως ονομάζεται πλέον η σειρά μετά το θόρυβο που την ανάγκασε να αποσύρει το όνομα KIMONO, ξεπούλησαν σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που βγήκαν προς πώληση online. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι η συλλογή ξεπούλησε και ο τζίρος μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ και ιδιαίτερα στη βιομηχανία των εσωρούχων. Η εταιρία Spanx, έβγαλε 4 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της και η Καρντάσιαν κατάφερε να εισπράξει τα μισά μέσα σε λίγα λεπτά.

https://www.instagram.com/p/B2H9STHHJum

@Instagram

Το site στο οποίο πουλήθηκαν τα εσώρουχα έπεσε από την κίνηση, πριν ακόμα βγουν τα εσώρουχα προς πώληση, με συνέπεια να καθυστερήσει η έναρξη για αρκετή ώρα. Ο τζίρος γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός, αν σκεφτεί κανείς ότι κανένα από τα προϊόντα δεν κοστίζει πάνω από 100 δολάρια. Η ομάδα της Καρντάσιαν ξεκίνησε ήδη την παραγωγή -σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς αυτή τη φορά- προκειμένου να ξαναστοκάρει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ