ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Αντζελίνα Τζολί: Πώς από άγγελος μετατρέπεται σε μάγισσα

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Αντζελίνα Τζολί: Πώς από άγγελος μετατρέπεται σε μάγισσα
Richard Shotwell/Invision/AP

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει. Μαζί με τη Maleficent, το χαρακτήρα της Disney, που κατάφερε να γίνει πολύ δημοφιλής, παρότι επιφανειακά δεν πρόκειται για τίποτε άλλο από μια κακιά μάγισσα. Στο βάθος της, όμως, η Maleficent κρύβει έναν παρεξηγημένο άγγελο. Που απλώς μεταμορφώθηκε. Όπως και η Αντζελίνα Τζολί, για τις ανάγκες του ρόλου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και η μεταμόρφωση της Αντζελίνας Τζολί σε αυτήν είναι πράγματι εντυπωσιακή. Γι’ αυτό και η Disney θέλησε να δώσει στους θαυμαστές της μια ματιά από την πολύωρη προετοιμασία που απαιτείται για το ρόλο αυτό, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

https://www.instagram.com/p/B2QN1FkH0sc

Σε ένα από τα βίντεο, η ομάδα μακιγιάζ της Αντζελίνας Τζολί, της πιάνει τα μαλλιά σε δύο πλεξούδες, οι οποίες στην συνέχεια μεταμορφώνονται στα γνωστά κέρατα της ηρωίδας που υποδύεται. Η πρώην σύζυγος του Μπράντ Πιτ, κάθεται στην καρέκλα του μακιγιάζ, με την ομάδα της να της βάφει τα μάτια και στην συνέχεια να βάζει τα προσθετικά στοιχεία στο πρόσωπο. Τέλος, προσθέτει μερικά μυτερά δόντια και το κόκκινο κραγιόν, το χαρακτηριστικό της κακιάς ηρωίδας που υποδύεται.

Angelina Jolie makigiaz Maleficent

@Instagram

Το βίντεο επενδύεται μουσικά με το τραγούδι «Back in Black» των AC/DC, πολύ ταιριαστό στην περίσταση.

Η Maleficent είναι η κακιά νεράιδα στην κλασική ταινία του 1959 «Η Ωραία Κοιμωμένη», την οποία μετενσάρκωσε η Αντζελίνα Τζολί σε μια νέα ταινία το 2014, με τεράστια εμπορική επιτυχία και με τις ειπράξεις στο box office να φτάνουν τα 758 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινία αποφασίστηκε να γυριστεί και δεύτερη, με τίτλο «Maleficent: Mistress of Evil», στην οποία η Αντζελίνα θα φορέσει τα γνωστά κέρατά της, θα πολεμήσει τις καλές νεράιδες και θα επιλέξει ανάμεσα στα αντικρουόμενα συναισθήματά της για την γλυκιά πριγκίπισσα Αουρόρα. Αυτή την φορά όμως έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό καθώς απέναντί της δεν έχει μια τυχαία αντίπαλο, αλλά τη Μισέλ Πφάιφερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ