ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρις Νορθ: Ο Mr. Big του Sex and the City θα γίνει ξανά πατέρας στα 64 του

Κρις Νορθ: Ο Mr. Big του Sex and the City θα γίνει ξανά πατέρας στα 64 του
Andy Kropa/Invision/AP

Το Sex and the City τελείωσε οριστικά για τον Κρις Νορθ, τον περίφημο Mr. Big, αιώνια αγάπη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ/Κάρι, όμως ο ηθοποιός είχε κάτι άλλο να ανακοινώσει στους θαυμαστές του, ίσως ακόμα πιο ευχάριστο από έναν ακόμα γύρο ή μια ακόμα ταινία του δημοφιλούς franchise: Στα 64 του χρόνια πλέον, αν και δεν του φαίνονται, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.     

Η σύζυγος του ηθοποιού, Τάρα Γουίλσον περιμένει το δεύτερο παιδί τους, όπως ο ίδιος ο κρις Νορθ ανακοίνωσε στους φαν του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. «Ο Οράιον θα αποκτήσει αδελφάκι. Καλά θα κάνω να ξαναβρώ τη φόρμα μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία η σύζυγός του κρατάει τη φουσκωμένη κοιλιά της:

https://www.instagram.com/p/B2kGdhbH0TA

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολίασε το ποστ του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού της έρωτα, γράφοντας: «Ω: Θεέ μου! Είμαι πολύ χαρούμενη και για τους δύο σας!»

Ο Νορθ και η Γουίλσον απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Οράιον Κρίστοφερ, τον Ιανουάριο του 2008. Παντρεύτηκαν τέσερα χρόνια αργοτερα, στις 6 Απριλίου του 2012.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ