ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τον Άστον Κούτσερ, τα τρίο και την απιστία

Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τον Άστον Κούτσερ, τα τρίο και την απιστία
AP Photo/Evan Agostini

Πριν καν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ, η ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης. Και αυτό καθώς προχωρά σε σπάνιες προσωπικές αποκαλύψεις, όπως ότι βιάστηκε στα 15 της, ενώ είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη στη διάρκεια του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ, με αποτέλεσμα να εθιστεί στο αλκοόλ.

Η Μουρ στην αυτοβιογραφία της με τον τίτλο «Inside Out» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, προχωράει και σε άλλου είδους αποκαλύψεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Απόσπασμα του βιβλίου, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Radar Online και αφορά το γάμο της με τον Κούτσερ προκαλεί αίσθηση. Στο επίμαχο κομμάτι, η ηθοποιός αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο έκαναν με το νεαρότερο πρώην σύζυγό της δύο φορές τρίο, κάτι που ο ηθοποιός χρησιμοποίησε μετά για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ήταν άπιστος.

Η Μουρ εξηγεί πως ήθελε μόνο να ευχαριστήσει τον Κούτσερ με το να συμμετέχει στα τρίο, αλλά τώρα το μετανιώνει καθώς πιστεύει ότι ήταν λάθος της. «Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω», γράφει.

Η ηθοποιός συνεχίζει, λέγοντας ότι το 2010 διάβασε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Κούτσερ είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ εκείνη είχε πάει για μπόουλινγκ μαζί με την κόρη της, Ράμερ και μετά την απάτησε μέσα στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε για γυρίσματα.

Όταν του ζήτησε εξηγήσεις για την απιστία του, ο Κούτσερ χρησιμοποίησε τα τρίο ως δικαιολογία για την υπεράσπισή του. «Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Άστον είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει την ευθύνη», λέει η Μουρ.

Ο γάμος τους κράτησε από το 2005 έως το 2013 και ήταν αυτές οι απιστίες που τον διέλυσαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ