ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ, Ιβάνκα Τραμπ, Κέιτι Πέρι: Διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου

Μέγκαν Μαρκλ, Ιβάνκα Τραμπ, Κέιτι Πέρι: Διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου
Associated Press

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ της πλειάδας διασήμων που παρέστησαν στον γκλαμουράτο γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου, ο οποίος τελέστηκε σε μια ιταλική βίλα με θέα την πόλη της Ρώμης.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ πέταξαν από τις ΗΠΑ για να βρεθούν μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, μαζί με την Κέιτι Πέρι και τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ, τον Βρετανό παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν και τις ξαδέλφες του Χάρι, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Η Νούνου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia.

https://www.instagram.com/p/B2OXCCGounu

Πολλοί πιστώνουν στη Νούνου ότι ήταν εκείνη που γνώρισε τη Μέγκαν στον Χάρι το 2016. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν έφεραν μαζί τους στη Ρώμη το μωρό τους, που γεννήθηκε τον Μάιο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ