ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ντεμπούτο του Άρτσι στη νότια Αφρική: Τεσσάρων μηνών και... φτυστός ο μπαμπάς του

Το ντεμπούτο του Άρτσι στη νότια Αφρική: Τεσσάρων μηνών και... φτυστός ο μπαμπάς του
Henk Kruger/African News Agency via AP

Μόλις τεσάρων μηνών ο Άρτσι, και ήδη όχι μόνο ταξιδεύει με τους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά κάνει και τις πρώτες του επίσημες εμφανίσεις.Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ή αλλιώς του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, έκλεψε φυσικά την παράσταση, καθώς είναι πράγματι ένα πολύ ήσυχο και χαμογελαστό μωρό

Το τεσσάρων μηνών αγόρι συνόδευσε τους γονείς του στην επίσκεψή τους στον, βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης, αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη νότια Αφρική. Ο Άρτσι, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση φορώντας γαλάζια ριγέ σαλοπετα και λευκή μπλούζα και όλοι παρατήρησαν ότι είναι ολόιδιος ο πατέρας του ενώ δεν θυμίζει στο παραμικρό τη μητέρα του.

https://www.instagram.com/p/B21J2_yl_rc

Το ζευγάρι ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες, γράφοντας «Ο Arch συναντά τον Archie», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του βασιλικού μωρού και τον αρχιεπίσκοπο που είναι γνωστός ως «The Arch».

https://www.instagram.com/p/B21FUmYFgHb

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται σε 10ημερη επίσημη περιοδεία στην Αφρική, στρέφοντας όλα τα φώτα επάνω τους, και με τους δημοσιογράφους να τους ακολουθουν σε κάθε βήμα. Ως τώρα, πάντως, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Και με την εμφάνιση του υπέροχου Άρτσι, κέρδισαν επιπλέον πόντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ