ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ βγάζουν selfie, 25 χρόνια μετά

«Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ βγάζουν selfie, 25 χρόνια μετά
Imdb

Ο Σεπτέμβριος του 2019 σηματοδότησε την 25η επέτειο από την αρχή της μετάδοσης της δημοφιλούς σειράς του αμερικανικού δικτύου NBC, «Τα Φιλαράκια» (Friends) και τόσο τα ΜΜΕ όσο και οι εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς, απέτισαν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους τηλεοπτική παρέα.

Από τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψαν άπειρες συζητήσεις για το αν «Τα Φιλαράκια» ήταν τελικά μια καλή σειρά και αν θα είχε νόημα να κυκλοφορούσαν νέα επεισόδια. Πέρα από τις θεωρίες των θαυμαστών, ένα είναι βέβαιο: οι πρωταγωνιστές της σειράς παραμένουν φίλοι και εκτός κάμερας και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά μέσα από μια μικρή επανένωση που προκάλεσε πανικό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B3RInE5jxc8

Η Κόρτνεϊ Κοξ που υποδύθηκε την Μόνικα Γκέλερ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την συνάντησή της με τους Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι Τριμπιάνι) και Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ Γκριν), το βράδυ του Σαββάτου. «Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και την αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα της φωτογραφίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ