ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν αποκαλύπτει τη μάχη του 17χρονου γιου του με τον καρκίνο

Ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν αποκαλύπτει τη μάχη του 17χρονου γιου του με τον καρκίνο
Evan Agostini/Invision/AP

Ο 17χρονος Βανς, γιος του ηθοποιού Γουίλιαμ Μπάλντουιν, πολεμάει εδώ και ένα χρόνο για τη ζωή του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πατέρας του με ένα πολύ συγκινητικό ποστ στο Instagram

«Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου Βανς διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν 16 ετών». Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 56χρονος Γουίλιαμ Μπάλντουιν στον προσωπικό το λογαριασμό στο Instagram. «Το κάνει ήσυχα, σιωπηλά. Όλοι μας δίνουμε ήσυχα αυτή τη μάχη. Έχει ήδη κάνει 28 χημειοθεραπείες κι όμως παραμένει πολύ θετικός και αισιόδοξος, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να ζει τη ζωή του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κάθε μέρα», έγραψε ο ηθοποιός για το γιο του.

Το ποστ του Μπάλντουιν συνοδεύτηκε από μια εικόνα από το λογαριασμό του ίδιου του Βανς, στην οποία φαίνεται ότι ο νεαρός είναι «καθαρός, εδώ και μήνες».

https://www.instagram.com/p/B3LMqhnnCA1

«Το παιδί είναι ένας σκληρός μάγκας. Πανέξυπνος. Πολύ αστείος. Και έχει μια χρυσή καρδιά. Κουράγιο, δύναμη, γενναιότητα, είναι ένας πολεμιστής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω γιέ μου ♥️», έγραψε ο ηθοποιός.

Επίσης, ευχαρίστησε τους φίλους, τους καθηγητές και τους προπονητές του Βανς, αλλά και όλους εκείνους που τον στήριξαν τον τελευταίο, πολύ δύσκολο χρόνο.

AP 040407010566

Η Φίλιπς και ο Μπάλντουιν είναι παντρεμένοι από το 1995 και έχουν τρία παιδιά (@AP Photo/Julie Jacobson)

H σύζυγος του Μπάλντουιν, η τραγουδίστρια Τσίνα Φίλιπς, έγραψε στα σχόλια: «Το αγόρι μας, ο ήρωάς μας».

Η Φίλιπς και ο Μπάλντουιν είναι παντρεμένοι από το 1995 και έχουν, εκτός από το Βανς, δύο κόρες, τη Τζέιμσον και τη Μπρουκ.

AP 070115022959

Ο Μπάλντουιν με τον, τότε 5χρονο, Βανς, στο Madison Square Garden, σε αγώνα μπέισμπολ ανάμεσα στους New York Knicks και τους Sacramento Kings, τον Ιανουάριο του 2007. (@AP Photo/Kathy Willens)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ