ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον για τη selfie με τα εκατομμύρια like: «Συγγνώμη, νομίζω ότι χάλασα το Instagram»

Τζένιφερ Άνιστον για τη selfie με τα εκατομμύρια like: «Συγγνώμη, νομίζω ότι χάλασα το Instagram»
Willy Sanjuan/Invision/AP

Η παρθενική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, μια selfie της «Ρέιτσελ» με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» προκάλεσε παροξυσμό στους θαυμαστές τόσο της ίδιας όσο και της σειράς και προβλήματα στην πλατφόρμα. Για αρκετή ώρα χρήστες που προσπαθούσαν να ακολουθήσουν την Άνιστον δεν μπορούσαν... 

Ήταν η φωτογραφία που οι φανατικοί τηλεθεατές των Friends περίμεναν για πολλά χρόνια να δουν: Ολόκληρο το καστ της θρυλικής σειράς, συγκεντρωμένο σε μια selfie.

Όμως το «ντεμπούτο» της Τζένιφερ Άνιστονστο Instagram προκάλεσε πανικό, προκαλώντας έτσι και προβλήματα στην πλατφόρμα και εμποδίζοντας για κάποια ώρα τα πλήθη των ενδιαφερομένων να κάνουν follow στο λογαριασμό της.

Τις τεχνικές δυσκολίες που προκάλεσε στο Instagram o τεράστιος όγκος των fan που επιχείρησαν να κάνουν follow ταυτόχρονα στην Άνιστον σχολίασε η ίδια η 50χρονη σταρ, μέσω της πλατφόρμας.

Κάτω από το σχόλιο μιας φαν που παραπονιόταν επειδή δεν μπορούσε να την ακολουθήσει στο Instagram, η Άνιστον έγραψε παιχνιδιάρικα «Συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα».

insta 4

Στην πρώτη - και μέχρι στιγμής μοναδική - ανάρτησή της στην πλατφόρμα, την οποία έκανε χθές, η Άνιστον ποζάρει παρέα με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια», δηλαδή την Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), τη Λίζα Κούντροου (Φίμπι), το Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), το Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και το Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), στην πρώτη τους κοινή πόζα μετά από πολλά χρόνια. Η σταρ μοιράστηκε τη selfie συνοδεύτοντάς τη με τη λεζάντα «Τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Instagram».

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh

ΔΗΜΟΦΙΛΗ