ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι: Με τον Ουίλιαμ είμαστε σε «διαφορετικά μονοπάτια» - Η απάντηση για την κόντρα τους

Χάρι: Με τον Ουίλιαμ είμαστε σε «διαφορετικά μονοπάτια» - Η απάντηση για την κόντρα τους
AP Photo/Andrew Milligan

Μετά τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα και μέλος της βασιλικής οικογένειας, έρχεται η σειρά του πρίγκιπα Χάρι να ανοιχτεί, για ένα πολύ δύσκολο θέμα, αυτό της φημολογούμενης κόντρας του με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο ως νέα μαμά όσο και με το γεγονός ότι τα ΜΜΕ είναι διαρκώς στραμμένα επάνω της, σχολιάζοντας και περνώντας από κόσκινο την κάθε της κίνηση. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι αποφασίζει να πάει κόντρα στο προτόκολλο και να απαντήσει επιτέλους σε ένα ερώτημα το οποίο πλανάται εδώ και αρκετό καιρό: Είναι πράγματι τεταμένη η σχέση του με τον αδελφό του;

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούν ευρέως φήμες και πληροφορίες που θέλουν τα δύο αδέλφια, αλλά και τις συζύγους τους, να βρίσκονται σε κόντρα. Φήμες που πήραν φωτιά μετά τη μετακόμιση της Μέγκαν και του Χάρι από το παλάτι του Κένσινγκτον, στο οποίο έμεναν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Στο νοτοκιμαντέρ του ITV, με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey», το οποίο βγήκε στον αέρα την Κυριακή, ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντμπι ρωτάει ευθέως το Χάρι για τη φημολογούμενη κόντρα με τον αδελφό του.

«Συμβαίνουν κάποια πράγματα”», απάντησε εκείνος. «Όμως, είμαστε αδέλφια και θα είμαστε πάντα αδέλφια. Είμαστε σαφώς σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή την εποχή. Θα είμαι πάντα εκεί γι αυτόν, όπως ξέρω ότι κι εκείνος θα είναι εκεί για μένα. Δεν βλεπόμαστε όσο συχνά βλεπόμασταν παλιότερα, επειδή είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ βαθιά».

«Η πλειοψηφία όσων γράφονται, είναι δημιουργήματα από το πουθενά», συνέχισε ο Χάρι και προσέθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σαν αδέλφια, έχουμε τις καλές μας μέρες και τις κακές μας μέρες».

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη Μέγκαν και το Χάρι στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Αφρική, μαζί με τον 5 μηνών γιο τους, Άρτσι Χάρισον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ