ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

BOND25: Τρία διαφορετικά γυρίσματα για το φινάλε - Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν γνωρίζει το τέλος

BOND25: Τρία διαφορετικά γυρίσματα για το φινάλε - Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν γνωρίζει το τέλος
AP Photo/Fabio Dell'Aquila

Τίτλο μπορεί να έχουμε, «No Time to Die» θα λέγεται τελικά το Bond25, η 25η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ (εν προκειμένω τον Ντάνιελ Κρεγκ), αλλά δεν έχουμε φινάλε και δεν θα το έχουμε και πριν παιχτεί η ταινία στους κινηματογράφους, καθώς η παραγωγή, σύμφωνα με τη Mirror, έκανε τρία διαφορετικά γυρίσματα, με τρεις διαφορετικές εκδοχές... 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η παραγωγή κατέφυγε σε αυτό το τρικ για το τέλος της ταινίας, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα, είπε ότι μόνο αυτός γνωρίζει πως τελειώνει η ταινία και κανένας άλλος, ούτε καν ο πρωταγωνιστής της, Ντάνιελ Κρεγκ. «Όλοι είναι στο σκοτάδι, το μυστικό κρατείται καλά», είπε στην εφημερίδα άνθρωπος που εργάστηκε για την ταινία και δεν κατονομάζεται.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και διοργανώθηκε ένα πάρτι, όπου μάλιστα ο Ντάνιελ Κρεγκ ήπιε λίγο παραπάνω, κάνοντας μετά δηλώσεις στους δημοσιογράφος -ελαφρά μεν εμφανώς δε- μεθυσμένος. Είχε δύσκολα γυρίσματα σε αυτή τη ταινία και μάλιστα σε μία σκηνή είχε τραυματιστεί, με συνέπεια η παραγωγή να καθυστερήσει για λίγες εβδομάδες, καθώς ο ηθοποιός αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. Η ταινία άργησε να ολοκληρωθεί επίσης, καθώς στην διάρκεια των γυρισμάτων, η Γκρέις Τζόουνς παραιτήθηκε και έψαχναν για την αντικαταστάτριά της.

AP 19256594279092

AP Photo/Fabio Dell'Aquila

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, όταν η RAF (Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας) εντόπισε ένα όχημα το οποίο είχε μέσα πυροτεχνήματα και εκρηκτικά. Η παραγωγή το είχε ξεχάσει στο σημείο όπου γυρίζονταν οι σκηνές, με συνέπεια για λόγους ασφαλείας να εκκενωθεί η περιοχή (απομακρύνθηκαν 400 άτομα).

AP 19256609791135 1

AP Photo/Fabio Dell'Aquila

Αναστάτωση προκλήθηκε και από τρεις εκρήξεις που έγιναν εκτός χώρου γυρισμάτων από λάθος ενός κασκαντέρ. Από τις εκρήξεις τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της παραγωγής, ενώ δημιουργήθηκε μία μεγάλη τρύπα στο έδαφος.

Η ταινία -εκτός άλλων απροόπτων- θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ