ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To τελικό trailer για το Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

To τελικό trailer για το Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker
Imdb

Η ιστορία της Ρέι τελειώνει το Δεκέμβριο στην καινούργια ταινία της σειράς και 60 μέρες πριν το Star Wars: Episode IX — The Rise of Skywalker βγει στυς κινηματογράφους, έκανε την εμφάνισή του το τελικό trailer.

Η αρχή του τέλους και αυτής της τριλογίας Star Wars, το τελευταίο trailer, δίνει μια γεύση για όσα πρόκειται να συμβούν στην ταινία και μας προετοιμάζει για το τελευταίο αντίο. Το trailer ξεκινάει με τη Ρέι μόνη της, συνεχίζει με την ίδια και τους φίλους της, και τελειώνει με την τελευταία μάχη με τον Κάιλο Ρεν και την τελευταία μάχη της Αντίστασης κατά της Αυτοκρατορίας πριν την επανεμφάνιση του Αυτοκράτορα.

Η πιο συγκινητική σκηνή είναι αναμφίβολα εκείνη πρωταγωνιστής της οποίας είναι ο C-3PO. Όταν ο Πόε τον ρωτάει γιατί είναι μελαγχολικός, το αντρόιντ απαντάει: «Κοιτάω τους φίλους μου για τελευταία φορά».

Η ταινία «The Rise of Skywalker» δεν συνεχίζεται ακριβώς από εκεί που τελείωσε το «The Last Jedi». Του 2017, αλλά δεν είναι σαφές πόσος καιρός έχει περάσει.

Στο trailer ακούγεται και η φωνή της Κάρι Φίσερ, να υπόσχεται στη Ρέι ότι «η Δύναμη θα είναι μαζί της πάντα».

Σκηνοθετημένη από τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς, η ταινία ολοκληρώνει την τριλογία που ξεκίνησε το 2015, με το «Star Wars: Episode VIIThe Force Awakens» και συνεχίστηκε με το «Star Wars: Episode VIIIThe Last Jedi».

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες, στις 20 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ