ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ρόμπ Λόου για το σκάνδαλο που του κατέστρεψε την καριέρα: «Ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Ο Ρόμπ Λόου για το σκάνδαλο που του κατέστρεψε την καριέρα: «Ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»
Andy Kropa/Invision/AP

Μία μάλλον περίεργη προσέγγιση έχει ο ηθοποιός Ρομπ Λόου για το sex tape που διέρρευσε το 1988, αφού πιστεύει ότι κατά κάποιον τρόπο τον βοήθησε να αποτοξινωθεί και να παραμείνει νηφάλιος. 

«Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί», είπε ο 55χρονος ηθοποιός στο «The Jess Cagle Show» και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, το παραδέχομαι, γιατί με έκανε να είμαι νηφάλιος. Παντρεύτηκα πριν από 29 χρόνια και έχω δύο σπουδαίους γιούς, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί σε κανέναν να συμβεί αυτό, χωρίς να περάσει πρώτα από ένα τέτοιο σκάνδαλο».

Όπως είπε, το γεγονός αυτό τον ταρακούνησε: «Ήταν ένας από τους λόγους που καθάρισα. Ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα: Τι κάνω με τη ζωή; Στα 29 μου χρόνια;».

Το 1988, ο ηθοποιός βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ένα 16χρονο κορίτσι. Ο Λόου ήταν τότε 24 χρόνων και το περιστατικό συνέβη το βράδυ πριν κάνει μια εμφάνιση σε εκδήλωση για την υποστήριξη του Μάικλ Δουκάκις που ήταν υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ. Όταν το tape διέρρευσε, έγινε χαμός. Η συνέπεια του σκανδάλου ήταν η καριέρα του ηθοποιού να μπει στον «πάγο» και επέστρεψε το 1999 στη μικρή οθόνη με το πολιτικό δράμα «The West Wing».

«Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έβγαλα χρήματα από αυτό, όπως συμβαίνει τώρα», συμπλήρωσε ο Λόου, αναφερόμενος σε παρόμοια σκάνδαλα, όπως της Κιμ Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά τα sex tape τους. «Ήμουν πολύ ηλίθιος», κατέληξε γελώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ