ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ρέιτσελ Βάις θα παίξει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε βιογραφική ταινία

Η Ρέιτσελ Βάις θα παίξει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε βιογραφική ταινία
AP Photo/AP Photo

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Ρέιτσελ Βάις, είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει το -δύσκολο- ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, στη νέα βιογραφική ταινία «A Special Relationship».

Η ταινία θα ακολουθήσει την πορεία της Τέιλορ από την υποκριτική στον ακτιβισμό, έχει γραφτεί από το σεναριογράφο του «Slumdog Millionaire», Σάιμον Μποφόι και βασίζεται στις αναμνήσεις του βοηθού της Τέιλορ, Ρότζερ Γουολ.

«Το κοινό πάντα ενθουσιάζεται με τις ιδιωτικές ζωές των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη σταρ από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ο Μποφόι έχει γράψει ένα σενάριο που φωτίζει την προσωπικότητα, το χιούμορ και την ανθρωπιά της Τέιλορ και το εκπληκτικό ταλέντο της Ρέιτσελ Βάις θα φέρει αυτό το χαρακτήρα στη ζωή», λέει ο παραγωγός της ταινίας, Ίεν Κάνινγκ.

Στην παραγωγή του φιλμ θα συμμετάσχει και το fund το οποίο διαχειρίζεται την περιουσία της σταρ. Η πιο πρόσφατη ενσάρκωση της Τέιλορ ήταν εκείνη από την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, στην ταινία «Burton and Taylor», του 2014, ενώ και η Λίντσεϊ Λόχαν την ενσάρκωσε το 2012, στο «Liz & Dick».

Η Βάις είχε μια ακόμα υποψηφιότητα για Όσκαρ πέρυσι, για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ είχε κερδίσει το βραβείο το 2005, για την ταινία «Ο Επίμονος Κηπουρός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ