ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κέβιν Χαρτ για το τροχαίο ατύχημα: «Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα»

Ο Κέβιν Χαρτ για το τροχαίο ατύχημα: «Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα»
Chris Pizzello/Invision/AP

Ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ ανέβασε ένα πολύ προσωπικό βίντεο στο Instagram, κάνοντας έναν απολογισμό της σωματικής αλλά και ψυχολογικής ανάρρωσής του, μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο μήνα.

«Βασικά αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έχεις τον έλεγχο», λέει ο Χαρτ στην αρχή του βίντεο. «Όσο κι αν νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο, δεν τον έχεις. Και κάποια στιγμή, μπορεί απλώς να έρθει το τέλος». Όσο μιλάει ο ηθοποιός, από την οθόνη περνά η φράση: «Την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ενεπλάκην σε ένα ατύχημα. Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα».

Μετά, αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων δίνουν την εικόνα των γεγονότων: Το αυτοκίνητο του Χαρτ έπεσε σε ένα χαντάκι στο Μαλιμπού. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δύο άλλοι άνθρωποι χρειάστηκε ώρα για να απεγκλωβιστούν από το όχημα. Ο ένας με «σοβαρά τραύματα στην πλάτη», όπως και ο Χαρτ και ο άλλος με ήπια τραύματα. Παρότι το αυτοκίνητο ανήκε στον Χαρτ, δεν οδηγούσε εκείνος όταν έγινε το ατύχημα και ο οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/B4OlTk0lT96

Ο Χαρτ λέει ότι το ατύχημα ήταν κάποιου είδους μήνυμα, που του λέει να κόψει λίγο ταχύτητα στη ζωή του. «Μετά το ατύχημα βλέπω τα πράγματα αλλιώς, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και έμαθα να εκτιμώ τρομερά το γεγονός ότι ζω». Οι γιατροί είπαν στον ηθοποιό ότι η πλήρης ανάρρωσή του μπορεί να πάρει έως και ένα χρόνο. Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στα κινηματογραφικά πλατό στα τέλη του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ