Ο Μάικλ Τζάκσον ζει: Σωσίας του αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA για να... καταρρίψει θεωρία συνωμοσίας
«Φουντώνουν» ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.
Η αιτία; Ο Sergio Cortés, ο οποίος μοιάζει τόσο πολύ στον καλλιτέχνη που αναγκάστηκε να κάνει… τεστ DNA για να αποδείξει ότι είναι απλά ένας σωσίας!
Η επικρατέστερη θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Jacko να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να εργάζεται πλέον στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ως, υποδυόμενος τον εαυτό του!
Ο Βραζιλιάνος, με βίντεό του στο οποίο καλούσε τους θαυμαστές του σε μία συναυλία του, έδωσε «πάτημα» στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας να πιστέψουν πως πρόκειται για τον πραγματικό Μάικλ Τζάκσον.
Έτσι, ο Cortés -μετά από αρκετές απαιτήσεις των θαυμαστών του- αποφάσισε να προχωρήσει σε τεστ DNA, το οποίο φυσικά βγήκε αρνητικό, για να αποδείξει ότι δεν είναι ο Τζάκσον.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ: Οι αγρότες επιμένουν, η κυβέρνηση επιδιώκει «κατάπαυση» μέσω πληρωμών – Κομβικός ο Δεκέμβριος
07:05
Στο έλεος της κακοκαιρίας Byron και σήμερα η χώρα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
07:00
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 για τα Φάρσαλα – Υπερχείλισε ο Ενιπέας
06:54
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30