ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εμίλια Κλαρκ: «Με ανάγκασαν να κάνω γυμνές σκηνές στο Game of Thrones - Θα έχανα το ρόλο»

Εμίλια Κλαρκ: «Με ανάγκασαν να κάνω γυμνές σκηνές στο Game of Thrones - Θα έχανα το ρόλο»
Vianney Le Caer/Invision/AP

Τώρα που το Game of Thrones έχει τελειώσει, όλο και πιο πολλοί από τους πρωταγωνιστές του προβαίνουν σε αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων. Και αυτές οι αποκαλύψεις δεν είναι πάντα ευχάριστες

Η περίφημη Ντενέρις Ταργκάριεν της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών, η Εμίλια Κλαρκ, είπε σε συνέντευξή της σε podcast του Νταξ Σέπαρντ, ότι δεν έμαθε για τις γυμνές σκηνές της πρώτης σεζόν την τελευταία στιγμή και πρόσθεσε ότι η παραγωγή δεν της άφησε πολλά περιθώρια να αρνηθεί, καθώς ήταν νέα στον χώρο και «έπρεπε να μην απογοητεύσει τους φαν της σειράς».

«Πλέον ξέρω με τι είμαι άνετη και με τι όχι. Τότε, όμως, είχα πρόβλημα στο σετ με τα γυμνά. Έλεγα ότι δεν θα κάνω γυμνή εμφάνιση και μου απαντούσαν ότι πρέπει να το κάνω γιατί δεν θέλω να απογοητεύσω τους θεατές», είπε η ηθοποιός, που πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει η θηλυκή έκδοση του Τζέιμς Μποντ σε μία ταινία. Η Κλαρκ εξήγησε ότι δέχτηκε στο τέλος να κάνει αυτές τις σκηνές επειδή ήταν ακόμη νέα στο χώρο (23 ετών όταν άρχισε η σειρά) και δεν είχε πολλά περιθώρια να αρνηθεί και να χάσει το ρόλο στη σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ