ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέσικα Μπίελ – Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ο γάμος, η συμπρωταγωνίστρια και το βίντεο που τον «καίει»

Τζέσικα Μπίελ – Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ο γάμος, η συμπρωταγωνίστρια και το βίντεο που τον «καίει»
Evan Agostini/Invision/AP

Πριν από λίγες μέρες η Τζέσικα Μπίελ και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ φωτογραφήθηκαν έχοντας δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα καθένας στο χέρι του: Εκείνη τη βέρα της -που δεν είχε φορέσει εδώ και αρκετό καιρό- κι εκείνος το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του στη νέα του ταινία...

Το να φορέσεις και πάλι μια βέρα που έχεις βγάλει (ενδεχομένως για πρακτικούς λόγους), έχει πάντα την ίδια σημειολογία: Θέλεις να δείξεις στον κόσμο ότι ο γάμος σου υφίσταται και όλα καλά. Αυτό, μάλλον, θέλησε να κάνει και η Τζέσικα Μπίελ, η οποία φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και βεροφορούσα στο Λος Άντζελες, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο ο σύζυγός της, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ κρατιέται χεράκι-χεράκι με τη συμπρωταγωνίστριά του στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Τιμπερλέικ και η Αλίσα Γουέινράιτ φωτογραφήθηκαν (από παπαράτσι, όχι οικειοθελώς) να διασκεδάζουν μαζί σε ένα κλαμπ της Νέας Ορλεάνης και η Γουέινράιτ έχει το χέρι της στο γόνατο του Τιμπερλέικ, ενώ στο βίντεο, που δημοσίευσε η The Sun κρατιούνται από το χέρι. Αν και κάποιες «πηγές» θέλησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι ήταν εντελώς αθώο, κάποιες άλλες «πηγές» επιμένουν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Τιμπερλέικ είναι εμφανώς μεθυσμένος στο βίντεο. Επίσης, οι παπαράτσι τον τσάκωσαν αρκετές ώρες αργότερα, τα ξημερώματα για την ακρίβεια, να επιστρέφει στο τρέλερ στο οποίο μένει. Μόνος ευτυχώς.

AP 19275802272188 1

H Γουέινράιτ (@Charles Sykes/Invision/AP)

ΟΙ δύο τους γυρίζουν μαζί την ταινία Palmer και με δεδομένο το παρελθόν του Τιμπερλέικ δεν είναι απίθανο να έχουν έρθει πολύ κοντά, ότι κι αν σημαίνει αυτό στη γλώσσα της showbiz.

Ο Τιμπερλέικ -διάσημος εξίσου για τα τραγούδια του όσο και για τις σχέσεις του με διάφορες επίσης διάσημες- και η Μπίελ, άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2007 και παντρεύτηκαν τελικά το 2012. Έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον τετράχρονο Σίλας Ράνταλ. Πριν την Μπίελ, ο Τιμπερλέικ είχε σχέσεις με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την Κάμερον Ντίαζ, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Αλίσια Μιλάνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ