ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντένις Κουέιντ για τη διαφορά 40 ετών με την αρραβωνιαστικιά του: «Δεν ελέγχεις ποιον θα ερωτευθείς»

Ντένις Κουέιντ για τη διαφορά 40 ετών με την αρραβωνιαστικιά του: «Δεν ελέγχεις ποιον θα ερωτευθείς»
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία στα σχόλια που γίνονται για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του. «Αυτό είναι πραγματικά για γέλια. Σκέφτομαι ότι είναι πραγματικά υπέροχο», είπε ο 65χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα The Guardian, σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο σχετικά με τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει από την αρραβωνιαστικιά του, την 26χρονη φοιτήτρια Λάουρα Σαβόι.

Όταν ερωτήθηκε αν ενοχλείται από το ότι η κοινωνία δεν δέχεται εύκολα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κουέιντ είπε: «Όχι, δεν με ενοχλεί. Όλοι το βλέπουν από τη δική τους οπτική γωνία και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται, δεν μπορώ να θυμώσω».

«Δεν βγήκα για να ψάξω κάποιον μεγαλύτερό μου ή κάποιον πολύ νεώτερό μου» υποστήριξε η Λάουρα Σαβόι, η οποία τον προηγούμενο μήνα είπε «ναι» στην πρόταση γάμου του ηθοποιού.

Ο Κουέιντ ήταν παντρεμένος με την Πι Τζέι Σόουλς από το 1978 έως το 1983, με τη Μεγκ Ράιαν από το 1991 έως το 2001 και με την Κίμπερλι Κουέιντ, αλλά πλέον είναι βέβαιος ότι η Λάουρα είναι η μία και μοναδική.

https://www.instagram.com/p/B5TYf1VhEq9

«Τη γνώρισα σε μία επιχειρηματική εκδήλωση και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η σχέση. Δεν μπορείς να ελέγξεις ποιον θα ερωτευτείς. Δεν αγαπώ εύκολα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που τα υπολογίζουν όλα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και αυτή θα είναι η τελευταία. Ξέρω ότι είναι. Νιώθω σαν έχω βρει τον αληθινό σύντροφο της ζωής μου», είπε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ