ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για τα social media - Πόσα δίνει

Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για τα social media - Πόσα δίνει
Tolga Akmen / Pool via AP

Για πολλούς είναι η δουλειά των ονείρων τους: Υπεύθυνος των social media της βασίλισσας Ελισάβετ, πενθήμερο στο Μπάκιγχαμ και καθόλου άσχημος μισθός. Σπεύσατε. Η αγγελία είναι ανοιχτή μέχρι τα Χριστούγεννα... 

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β', αναζητά έναν ειδικό των social media και η αγγελία που έχει αναρτήσει γι αυτό το σκοπό, θα μείνει ανοιχτή μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ρόλος του ανθρώπου που θα επιλεγεί, θα είναι να τη βοηθήσει να μείνει συνδεδεμένη με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της, σύμφωνα με μια δημοσίευση εργασίας στο εξειδικευμένο site LinkedIn, σύμφωνα με τα μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ. Η αγγελία η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, κατευθύνει τους υποψήφιους αιτούντες στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας.

Η αμοιβή κυμαίνεται από 45.000 έως 50.000 λίρες ετησίως, ανάλογα με την εμπειρία, με 37,5 συνολικές ώρες εργασίας την βδομάδα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο επίσημο site της Βασιλικής οικογένειας η ημερομηνία προθεσμίας για τις αιτήσεις των υποψηφίων είναι μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου ώρα 23:55.

'Εως τώρα, έχουν κάνει αίτηση περίπου 300 άνθρωποι, όχι πολλοί αν σκεφτεί κανείς ότι οι συνθήκες είναι μάλλον δελεαστικές. Ανάμεσα στα άλλα που προσφέρονται είναι 33 ημέρες διακοπών και δωρεάν γεύματα. Όποιος πάρει τη δουλειά, θα τρώει βασιλικά αν μη τι άλλο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ