ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες της Σάρον Όσμπορν

Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες της Σάρον Όσμπορν
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μόνο στην οικογένεια Όσμπορν, στη Σάρον και τον Όζι, θα μπορούσε να προκαλέσει το γέλιο μία πυρκαγιά, όσο δραματική και αν ήταν για τους υπόλοιπους του σπιτιού. Και αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών των social media.

Η διάσημη περσόνα Σάρον βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου κλήθηκε να πει μία ιστορία για να αποφασίσει το κοινό και η κριτική επιτροπή εάν είναι αληθινή ή ψεύτικη.

Έτσι η 67χρονη Σάρον θυμήθηκε μία πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της την περίοδο των Χριστουγέννων. Όπως είπε ξαφνικά άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός φωτιάς του σπιτιού και ο Όζι κατέβηκε στο σαλόνι για να δει τι συμβαίνει. Τότε αυτός άρχισε να φωνάζει «Σάρον, Σάρον βοήθησέ με», είπε η Σάρον.

«Πήγα κάτω ήταν στο σαλόνι και το χέρι και τα μαλλιά του είχαν πάρει φωτιά», συνέχισε η Σάρον, από ένα κερί που ήταν αναμμένο λόγω των γιορτών, όπως εξήγησε.

Όπως είπε προσπάθησε να τη σβήσει με ένα περιοδικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τον πέταξα έξω, όπου υπήρχε ένα σιντριβάνι και έτσι έσβησε η φωτιά. Και τότε σκέφτηκα: "Μα καλά που είναι αυτός ο βοηθός του Όζι;". Έτσι πήγα στον ξενώνα και ήταν με ένα ύφος: "Τι έγινε, όλα καλά;". "Όχι το σπίτι έχει πάρει φωτιά και βγες να βοηθήσεις. Πήγαινε να σώσεις τα έργα τέχνης" του είπα», συνέχισε η σύζυγος του Όζι.

«Στο σπίτι ήταν και τα σκυλιά και του είπα: "Πρέπει να πας μέσα και να βγάλεις τα σκυλιά". Έτσι πήγε και πήρε τα σκυλιά. Στο μεταξύ είχε φτάσει και η πυροσβεστικοί. Πολύ συμπαθητικοί άνθρωποι. Ήρθαν και έβαλαν μία μάσκα οξυγόνου στον βοηθό. Τότε λοιπόν του είπα: "Πώς τολμάς, δουλεύεις εδώ και να πας τώρα θα βγάλεις τα έργα τέχνης από μέσα". Πήρα τη μάσκα και την έβαλα στον σκύλο μου» είπε η Σάρον, με το κοινό της εκπομπής να την χειροκροτεί και να γελάει. Και τότε εξήγησε πως αποφάσισε να απολύσει τον βοηθό του συζύγου της.

«Μετά από αυτή τη φοβερή νύχτα δε μου μιλούσε. Ο Όζι κι εγώ είχαμε κάνει καταγραφή σε όλα και γελούσαμε ξανά και ξανά κι αυτός έλεγε: "Δεν βλέπω πού είναι το αστείο. Νομίζω ότι έχω πρόβλημα στους πνεύμονές μου". Έτσι λοιπόν είπα απλά: "Αν νομίζεις ότι αυτό δεν είναι αστείο, μήπως νομίζεις πως είναι αυτό; και με ρώτησε: "Τι;" και του είπα: "Έχεις απολυθεί"» είπε η Σάρον αποσπώντας για μία ακόμα φορά το χειροκρότημα από τους παρόντες στο στούντιο.

Και όλο αυτό θα μπορούσε ίσως να είναι μία αστεία ιστορία εάν δεν ήταν αληθινή, αφού όταν ήρθε η στιγμή για να αποφασίσουν οι κριτές εάν η Σάρον Όσμπορν λέει αλήθεια ή ψέματα, προέβλεψαν ότι η ιστορία ήταν πέρα για πέρα αληθινή και αυτή το επιβεβαίωσε.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ήταν φυσικό να πάρουν «φωτιά» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να καταδικάζουν τη στάση της Σάρον και να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την τηλεπερσόνα.

«Ελπίζω για όλα αυτά να την μηνύσουν για τα πάντα», έγραψε ένας χρήστης Twitter και συμπλήρωσε: «Η Σάρον Όσμπορν έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ