ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ; Τι πυροδότησε τις φήμες

Έγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ; Τι πυροδότησε τις φήμες
AP Photo/Frank Augstein

Μετά από μερικές εβδομάδες διακοπών και την απόφασή τους να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα επίσημα καθήκοντά τους, η Μέγκαν Μαρκλ επανεμφανίστηκε και μια κίνησή της ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες ότι πιθανώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. 

Η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησε να κρύψει την εγκυμοσύνη της με μια στοίβα φακέλους όταν έφθασε πέρυσι τον Νοέμβριο με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία. Και προχθές, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο μετά τις διακοπές τους, διάρκειας αρκετών εβδομάδων στον Καναδά, κρατούσε το παλτό της μπροστά από την κοιλιά της, κάνοντας τους παρουσιαστές της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise» να υποθέσουν ότι ίσως περιμένει το δεύτερο μωρό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν χθες την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο για να ευχαριστήσουν τον Καναδικό λαό για τη φιλοξενία που τους παρείχε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα, όπου έμεναν σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ. Επρόκειτο για μια ασυνήθιστη κίνηση μέλους της βασιλικής οικογένειας, καθώς το ταξίδι τους στον Καναδά ήταν ιδιωτικό και δεν περιλάμβανε κάποια δημόσια εμφάνιση, άρα δεν χρειαζόταν να ευχαριστήσουν κανέναν.

AP 20007588552140

@AP Photo/Frank Augstein

Στην επίσκεψη, η Δούκισσα του Σάσεξ φορούσε μια μίντι σατέν καφέ φούστα, με καφέ πουλόβερ και ταμπά παλτό μπαίνοντας. Βγαίνοντας όμως, η Μέγκαν κρατούσε στα χέρια της το παλτό της –αποκαλύπτοντας ότι είχε ιδρώσει– και μάλιστα μπροστά στην κοιλιά της, πράγμα που θύμισε στους παρουσιαστές της εκπομπής την περσινή εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ όταν προσγειώθηκε για τη βασιλική περιοδεία, κρατώντας μία στοίβα φακέλους μπροστά στην κοιλιά της. Λίγο μετά είχε ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σε κάθε περίπτωση, τα γραφεία στοιχημάτων «ποντάρουν» ότι μέσα στο 2020 η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει ακόμη ένα παιδί, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έχει δηλώσει ότι με τη σύζυγό του θα φέρουν στον κόσμο το πολύ μέχρι δύο παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ