ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου λατρεύει τη νυν του πρώην της - Της κάνει και αφιερώσεις στο Instagram

Η Γκουίνεθ Πάλτροου λατρεύει τη νυν του πρώην της - Της κάνει και αφιερώσεις στο Instagram
AP Photo/AP Photo

Ναι, είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Η Γκουίνεθ Πάλτροου το είπε και δημόσια: Λατρεύει τη Ντακότα Τζόνσον, νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, Κρις Μάρτιν…    

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar και μιλάει, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, για τους άντρες της ζωής της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην σύζυγός της Κρις Μάρτιν, αλλά και για τη σημερινή σύντροφό του Ντακότα Τζόνσον.

Η Πάλτροου έχει πολλά συναισθήματα για την Τζόνσον και από ότι φαίνεται όλα είναι θετικά. Όπως εξήγησε, «την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».

Μάλιστα, η Πάλτροου δεν δίστασε να αφιερώσει και μια ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην Τζόνσον, την ημέρα των 30ων γενεθλίων της.

https://www.instagram.com/p/B3OUmmgFgIu

Μίλησε και για το γάμο της με τον Μάρτιν και για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είχαν «αποσυνδεθεί». «Δεν είπαμε κάποια στιγμή ‘εντάξει, τώρα χωρίζουμε’. Η σχέση σου με τον πρώην σου είναι μια σχέση που επίσης τη δουλεύεις μια ολόκληρη ζωή, κυρίως επειδή έχετε μαζί παιδιά. Δεν το κάνουν όλοι. Εμείς το δουλέψαμε. Μάθαμε να επικοινωνούμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είναι όμορφο. Σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ωραία», είπε. Το ίδιο ισχύει -περίπου- και αναφορικά με τη σχέση τη με το Μπραντ Πιτ: «Έχουμε φιλικές σχέσεις. Δεν κρατάω κακία στους πρώην μου», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ