ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να γίνει ζωγράφος – Κάνει την πρώτη της έκθεση (pics & vid)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να γίνει ζωγράφος – Κάνει την πρώτη της έκθεση (pics & vid)
Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά τον κόσμο της μουσικής, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να κατακτήσει και αυτόν της ζωγραφικής. Και δεν τα πάει κι άσχημα... 

Αρχικά πόσταρε ένα βίντεο του εαυτού της στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να ζωγραφίζει, κάπως παράξενα ντυμένη, ή μάλλον… γδυμένη. Το ξεπεράσαμε, οι καλλιτέχνες είναι εκκεντρικά όντα. Φαίνεται, όμως, ότι έπρεπε να την έχουμε πάρει πιο πολύ στα σοβαρά, καθώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται τώρα να κάνει την πρώτη της ατομική έκθεση σε μια γκαλερί στη Γαλλία.

Η Γκαλερί Sympa, η οποία βρίσκεται στο χωριό Φιζάκ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, ανακοίνωσε στο Instagram ότι τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα.

Η έκθεση έχει τον τίτλο «Κάποιες φορές πρέπει απλώς να παίζεις» και θα διαρκέσει «μέχρι το τέλος του κόσμου», όπως είναι ο τίτλος και ενός τραγουδιού της.

https://www.instagram.com/p/B6-ulTxIciI

Η Γκαλερί χρησιμοποιεί στο ποστ της έναν πίνακα της Σπίαρς, τον οποίο η ίδια δώρισε σε μια δημοπρασία στο Λας Βέγκας το 2017. Ο πίνακας πουλήθηκε προς 10.000 δολάρια και η τραγουδίστρια έδωσε τα χρήματα στα θύματα επίθεσης με πυροβόλα όπλα που είχε γίνει ένα μήνα νωρίτερα σε φεστιβάλ μουσικής στη πόλη. «Τα λουλούδια συμβολίζουν μια νέα αρχή και αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο προχωράμε μπροστά», είχε πει τότε η Σπίαρς.

https://www.instagram.com/p/BaMu4zTlqez

Από το 2008, η διαχείριση των οικονομικών της τραγουδίστριας γίνεται από τον πατέρα της, καθώς η ίδια είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Μέχρι σήμερα οι δύο τους βρίσκονται στα δικαστήρια, με την Σπίαρς να ζητά την απεμπλοκή της από την κηδεμονία και πρόσφατα να κατηγορεί τον πατέρα της ότι κακοποιούσε τα παιδιά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ