ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τα Φιλαράκια»: Η «Μόνικα» ανέβασε αδημοσίευτη, ως τώρα, φωτογραφία και... έριξε το Instagram

«Τα Φιλαράκια»: Η «Μόνικα» ανέβασε αδημοσίευτη, ως τώρα, φωτογραφία και... έριξε το Instagram
IMDb

Πανικό προκάλεσε η Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram, φέρνοντας στο «φως» αδημοσίευτη έως τώρα φωτογραφία των «Friends» λίγο πριν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου το 2004.

Ειδικότερα, η «Μόνικα» κοινοποίησε μία throwback φωτογραφία από τις 23 Ιανουαρίου του 2004 που οι πρωταγωνιστές ποζάρουν λίγο πριν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου «The Last One».

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ματ Λε Μπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Λίζα Κούντροου φαίνεται πως τρώνε όλοι μαζί στα παρασκήνια, για τελευταία φορά.

«Το τελευταίο δείπνο μας, πριν το τελευταίο επεισόδιο» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώτο σχόλιο στη viral εικόνα ανήκει, φυσικά, στη Τζένιφερ Άνιστον, ενώ το post της Κοξ έχει ξεπεράσει τα 2,2 εκατ. like!

https://www.instagram.com/p/B7rm5r3Dqku

Γιατί ακυρώθηκε η τηλεοπτική επανένωση;

Η επανένωση των μελών της δημοφιλούς σειράς, που σχεδίαζε να κάνει το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ Max, ακυρώθηκε, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν κατονομάζονται από τους υπεύθυνους του καναλιού.

Παρόλο που ο υπεύθυνος δημιουργικού του καναλιού, Κέβιν Ράιλι, είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον απ' όλους», ώστε να επανενωθούν «τα Φιλαράκια», οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τώρα φαίνεται ότι είναι ελάχιστες καθώς, σύμφωνα με το Deadline, θα πρέπει να λυθούν ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει. «Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους, όμως δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και να πατήσουμε το κουμπί ώστε να ξεκινήσει», είπε ο Ράιλι. «Σήμερα, δυστυχώς, είμαστε στο ίσως».

Η Τζένιφερ Άνιστον, όταν ανέβασε τον Οκτώβριο μία φωτογραφία με την παρέα από «τα Φιλαράκια» στο Instagram δημιούργησε μια νοσταλγική τρέλα, καθώς ήταν όλοι εκεί: Η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).

Όταν η Άνιστον μίλησε στην Έλεν ΝτιΤζένερις, για το ποστάρισμα -που έθεσε υποψηφιότητα για να εγγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο αντδράσεις- άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζεται: «Θα θέλαμε πολύ να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι», είχε πει το Νοέμβριο. «Είμαστε απλώς στις προσπάθειες. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι», πρόσθεσε.

Το HBO Max αγόρασε τα δικαιώματα για «τα Φιλαράκια» για πέντε χρόνια, ξεκινώντας από το 2020, έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ