ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμμα Στόουν: Έφτασε στην Αθήνα για γυρίσματα με τον Λάνθιμο

Έμμα Στόουν: Έφτασε στην Αθήνα για γυρίσματα με τον Λάνθιμο
Evan Agostini/Invision/AP

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν, με την οποία ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, βρίσκονται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του. Η Έμμα Στόουν ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ίδια -ανώριστη- κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Την έναρξη των γυρισμάτων στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ). Η ταινία θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23 και 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάθεση της ΕΛΣ - η πρώτη ήταν στον εικαστικό Νίκο Ναυρίδη- στο πλαίσιο του προγράμματός της «The Artist on the Composer», το οποίο υλοποιεί με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ και διασυνδέει πρωτοπόρους, σύγχρονους εικαστικούς και σκηνοθέτες ή/και παραγωγούς ταινιών με τη «ζωντανή» εκτέλεση ορχηστρικής μουσικής.

https://www.instagram.com/p/B73oLY5H40w

Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου, τα σκηνικά της Άννας Γεωργιάδου, τα κοστούμια του Άγγελου Μέντη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Θοδωρή Μιχόπουλου, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη. Executive producer στην Ελλάδα η Ελένη Κοσσυφίδου / executive producer: Rebecca Skinner-Superprime Films.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ