ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Katie May είναι το τελευταίο κουνελάκι του Playboy που πέθανε νωρίς

H Katie May είναι το τελευταίο κουνελάκι του Playboy που πέθανε νωρίς
Instagram/ Katie May

Η ίδια η Katie May αποκαλούσε τον εαυτό της Βασίλισσα του Snapchat και για πολλούς ήταν μια γυναίκα που προσπάθησε να επηρεάσει την κοινή γνώμη για το ρόλο και κυρίως τις δυσκολίες μιας μόνης, εργαζόμενης μητέρας στη σκληρή βιομηχανία των εντυπώσεων και ονειρώξεων του Λος Άντζελες.

Σήμερα το πρώην κουνελάκι του Playboy δεν υπάρχει πια μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο θάνατος της προκάλεσε σοκ στην αμερικανική βιομηχανία του θεάματος αλλά και στο 1 εκατομμύριο και πλέον followers της στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο του Playboy, του Sports Illustratred και του GQ που αποφάσισε να ποζάρει τολμηρά πολλές φορές πουλώντας lingerie και εταιρίες στοιχημάτων μετά τη χρεοκοπία της PR επιχείρησης που διατηρούσε νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε μετά από 24 ώρες.

https://www.instagram.com/p/p

“Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη Δευτέρα, είναι μια θυελλώδης μέρα” ήταν η τελευταία ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα που την ανέδειξαν.

Τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί online έρανος στην πλατφόρμα Go Fund Me για την 7χρονη κόρη της που μένει ορφανή ρίχνουμε μια ματιά σε τραγικούς επιλόγους κοριτσιών και σταρ που υπήρξαν Playmate πριν πεθάνουν νέες, ωραίες και μοιραίες από τότε που ο Χιου Χέφνερ δημιούργησε το περιοδικό της ηδονοβλεψίας στο Σικάγο το 1953.

https://www.instagram.com/p/p
Η May έφυγε από φυσικά αίτια, όχι όμως οι παρακάτω.

Η κατάρα των Playmate

Debbie Boostrom

Playmate τον Αύγουστο του 1981. Βρέθηκε νεκρή στις 29 του Ιουλίου 2008 στο διαμέρισμά της στη Φλόριντα. Αυτοκτόνησε με όπλο. Ήταν 53 ετών.

DebbieBoostrom

Tonya Crews

Playmate τον Μάρτιο του 1961. Σκοτώθηκε το 1966 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα . Ήταν 28 ετών.

Eve Meyer

Playmate τον Αύγουστο του 1955. Ήταν μία από τους 583 επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία πτήση της Pan Am 1736, το 1977 όταν το αεροπλάνο συγκρούστηκε με ένα άλλο στην Τενερίφη. Ήταν 46 ετών.

evemeyer

Claudia Jennings

Playmate τον Νοέμβριο του 1969 και Playmate της χρονιάς για το 1970. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Pacific Coast Highway. Ήταν 29 ετών.

Dorothy Stratten

Playmate τον Αύγουστο του 1979 και Playmate της χρονιάς για το 1980. Δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της σε ένα έγκλημα πάθους που σόκαρε την Αμερική. Μετά το φόνο ο δράστης αυτοκτόνησε. Ήταν 20 ετών.

Star Stowe

Playmate τον Φεβρουαρίου του 1977. Βρέθηκε στραγγαλισμένη σε σημείο όπου ιερόδουλες διέθεταν το κορμί τους σε υποψήφιους πελάτες. Ήταν 41 ετών.

Elisa Bridges

Playmate τον Δεκέμβριο του 1994. Εμφανίστηκε σε πολλές παραγωγές του Playboy Home Video. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του Edward Nahem , προσωπικός φίλος του Χιου Χέφνερ μετά από "οξεία δηλητηρίαση από το συνδυασμό ηρωίνης, μεθαμφεταμίνης, μεπεριδίνης και αλπραζολάμης". Ήταν 28 ετών.

Jayne Mansfield

Playmate τον Φεβρουάριο του 1955. Έκτοτε εμφανίστηκε περισσότερες από 30 φορές στο περιοδικό. Πέθανε στις 29 Ιουνίου 1967 όταν καθώς επέστρεφε από εμφάνιση της στο Μισισίπι το αυτοκίνητο όπου επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγάκι. Η γυναίκα που είχε καταφέρει να γίνει σταρ του κινηματογράφου και σεξ σύμβολο της εποχής ήταν 34 ετών.

Anna Nicole Smith

Playmate τον Μάιο του 1992 και Playmate της χρονιάς για το 1993. Βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Seminole Hard Rock Casino and Hotel του Χόλιγουντ στις 8 Φεβρουαρίου 2007. Ήταν 39 ετών.

Mέριλιν Μονρόε

Το πρώτο γυμνό κουνελάκι του περιοδικού ήταν και η Playmate του Δεκεμβρίου του 1953. Βρέθηκε νεκρή στις 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Η επίσημη αιτία του θανάτου της ήταν υπερβολική δόση βαρβιτουρικών σε συνδυασμό με αλκοόλ. Μέχρι σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατος της ήταν η τιμωρία της για την ερωτική της σχέση με τον JFK. Ήταν 36 ετών.

Διαβάστε και αυτά

Η δισέγγονη του Χέμινγουεϊ είναι το κορίτσι του μήνα στο πρώτο Playboy που είπε όχι στο γυμνό

H Πάμελα Άντερσον αποχαιρετά το Playboy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ