Μάθιου Πέρι: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram - Τελευταίος απ' όλα τα «Φιλαράκια»
Η θεαματική είσοδος της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram δημιούργησε μια τρέλα με τους λογαριασμούς των ηθοποιών που έπαιξαν στα θρυλικά «Φιλαράκια» στην οποία τελικώς, ενέδωσε και ο Μάθιου Πέρι.
Ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» αποφάσισε πρόσφατα να δημιουργήσει κι εκείνος το δικό του λογαριασμό στο Instagram.
Και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καν ακόμα την πρώτη του δημοσίευση, η καλή του φίλη και τηλεοπτική «Φοίβη», Λίζα Κούντροου, δημοσίευσε μια φωτογραφία των δυο τους από τα παλιά και την εποχή που προβαλλόταν ακόμα η σειρά.
«Επιτέλους!!! Ναι!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Καλώς ήρθες στο Instagram Μάθιου Πέρι #friendsforlife», έγραψε η Λίζα Κούντροου στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Κάτω από τη φωτογραφία της Κούντροου σχολίασαν η Τζένιφερ Άνιστον -που έγραψε «Ναι Matty! Αρκετά δεν καθυστέρησες;»– και η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία έγραψε απλώς «Ναι Matty!!», προσθέτοντας και μια καρδούλα.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Ιανουαρίου)
06:30
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00