ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα άγνωστες τηλεφωνικές συνομιλίες του ζεύγους

Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα άγνωστες τηλεφωνικές συνομιλίες του ζεύγους
AP Photo/Joel Ryan, File

Όσο η δικαστική διαμάχη της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται, στη δημοσιότητα έρχονται, από τη Daily Mail, άγνωστες τηλεφωνικές συνομιλιες του πρώην ζευγαριού, στιν οποίες ξεδιπλώνεται όλη η τοξικότητα του βραχύβιου γάμου τους. 

Το Μάιο του 2016, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζήτησε περιοριστικά μέτρα προκειμένου να «δραπετεύσει» από τον πρώην σύζυγό της. Αλλά οι δυο τους συνέχισαν να μαλώνουν τηλεφωνικά, ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλον για τον τοξικό γάμο τους, διάρκειας μόλις 15 μηνών και κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για διαρροές στον Τύπο, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, που έχει στην κατοχή της μαγνητοφωνημένη ηχογράφηση.

«Με σκοτώνεις, διάολε. Εσείς προσπαθείτε να με σκοτώσετε», διαμαρτύρεται ο Τζόνι Ντεπ, καθώς παρακαλεί την Άμπερ Χερντ να τα βρούνε ιδιωτικά και να μην πάνε στο δικαστήριο. «Με έχεις κάνει σαν ένα αγοράκι που πηγαίνει σχολείο και τα άλλα παιδιά του λένε: ‘Ο μπαμπάς σου δέρνει την μητέρα σου;’». Η Άμπερ Χερντ αρνείται τις κατηγορίες ότι έσπρωξε τον Ντεπ «κάτω από ένα λεωφορείο» και κατηγορεί τους συνεργάτες του ηθοποιού ότι δίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τα αρχεία της σύλληψής της και τις φήμες ότι ήταν στρίπερ. Η 33χρονη ηθοποιός απορρίπτει επίσης τις κατηγορίες ότι του άσκησε σωματική βία, λέγοντας μάλιστα ότι ένα δικαστήριο είναι απίθανο να πάρει την πλευρά ενός άνδρα έναντι μιας γυναίκας....

«Είμαι 52 κιλά. Κανείς δεν θα πιστέψει ότι εγώ το ξεκίνησα»

«Ξέρεις ότι είμαι 52 κιλά, καλά όχι τώρα, αλλά ήμουν 52 κιλά, μια γυναίκα μόλις 52 κιλά», ακούγεται να λέει η Άμπερ Χερντ και συνεχίζει λέγοντας: «Θα εμφανιστείς στο δικαστήριο Τζόνι και τι θα πεις; Ότι εγώ το ξεκίνησα; Αλήθεια, τώρα;». Το ζευγάρι μίλησε πολλές φορές στο τηλέφωνο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2016, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα, βάζοντας ένα άλλο μέλος της οικογένειας να κάνει τις κλήσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ