ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σόφι Τέρνερ και Τζo Τζόνας περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Ευχάριστα νέα για τη «Σάνσα» του GoT

Σόφι Τέρνερ και Τζo Τζόνας περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Ευχάριστα νέα για τη «Σάνσα» του GoT
Jordan Strauss/Invision/AP

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Σόφι Τέρνερ, η Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones, και ο τραγουδιστής σύζυγός της, Τζo Τζόνας.

Η 23χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, πέρυσι τον Μάιο σε μια όχι και πολύ συνηθισμένη τελετή στο Λας Βέγκας, παρουσία ενός σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ, και στη συνέχεια έκαναν έναν πολύ μεγάλο γάμο στη Γαλλία τον Ιούλιο.

«Το ζευγάρι προσπαθεί να μείνει προσγειωμένο και δεν θέλει να γίνει τίποτε ακόμη γνωστό, αλλά οι φίλοι και η οικογένειά τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι», είπε μια πηγή στο Just Jared και πρόσθεσε: «Η Σόφι Τέρνερ αναζητά ρούχα που θα φορέσει στο κόκκινο χαλί τα οποία θα αγκαλιάζουν το σώμα της που αλλάζει διαρκώς στην εγκυμοσύνη».

Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ, που υποδύθηκε την Σάνσα Σταρκ στην τηλεοπτική σειρά του HBO, «Game of Thrones», εξέπληξαν τους πάντες με το γάμο – έκπληξη που έκαναν στο Λας Βέγκας, λιγότερο από δύο ώρες μετά την εμφάνισή τους στα βραβείο Billboard Music Awards τον περασμένο Μάιο.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε αργότερα ότι οι γονείς του έμαθαν για το γάμο από το internet. Από την πλευρά της, η Σόφι Τέρνερ είχε πει ότι ο πατέρας της ήταν ενθουσιασμένος με την επιλογή της στο θέμα του συζύγου:

«Ο μπαμπάς μου ήταν τρισευτυχισμένος που παντρεύτηκα έναν μουσικό γιατί ήταν κάτι που πάντα ήθελε. ‘Θα παντρευτείς ή έναν παίκτη του ράγκμπι ή έναν μουσικό’. Έτσι μου έλεγε».

MV5BMzljNWEzNTItZmIxMy00NmM3LTk4ZmQtMmYyNjk2YmU0YTMzXkEyXkFqcGdeQXVyMTExNDQ2MTI. V1 SY1000 CR0015021000 AL

(@Imdb)

Και μετά το γάμο έκπληξη με τους ελάχιστους καλεσμένους, ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκαν και πάλι μπροστά στα μέλη της οικογένειάς τους και φίλους σε μια πανάκριβη τελετή στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας, ενώ παράνυμφος ήταν η συμπρωταγωνίστρια της Σόφι Τέρνερ, Μέισι Γουίλιαμς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ