ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ & Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί - Ένα ξεχωριστό reunion

Κόρτνεϊ Κοξ & Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί - Ένα ξεχωριστό reunion
Imdb

Η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τα γενέθλιά της με μερικές πολύ σέξι φωτογραφίες, αλλά τελικά ήταν η Κόρτνεϊ Κοξ εκείνη που έκλεψε την παράσταση στο Instagram, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία.  

Έγιναν διάσημες ώς οι κολλητές από το σχολείο που βρέθηκαν ξανά μετά από χρόνια και συγκατοίκησαν στη Νέα Υόρκη. Ήταν «Φιλαράκια» για 10 και πλέον σεζόν, πετυχαίνοντας μία άνευ προηγουμένου επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά. Παρ' ότι οι δρόμοι τους χώρισαν και ποτέ δεν βρέθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Τζένιφερ Άνιστον παραμένουν φίλες και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουν δημοσίως.

Με αφορμή τα 51α γενέθλια της ελληνικής καταγωγής Άνιστον, η Κοξ έστειλε μήνυμα μέσω των social media στην «κολλητή» της, γράφοντας ότι «δεν έχει σημασία πόσο σκληρά μπορεί να προσπαθείς... υπάρχει μόνο μία Τζένιφερ Άνιστον. Ευτυχισμένα γενέθλια αγαπημένη μου φίλη. Τζένιφερ Άνιστον σε αγαπώ», με πολλές καρδούλες φυσικά.

https://www.instagram.com/p/B8cI3QrDME8

Στη φωτογραφία που ανέβασε η 55χρονη Κοξ στο Instagram, οι δύο διάσημες γυναίκες εμφανίζονται με τα ίδια γυαλιά, χτένισμα, στιλ και βλέμμα, σε σημείο που, αν κάποιος δεν τις γνωρίζει, μπορεί να υποθέσει ότι είναι αδελφές Η ανάρτησή συγκέντρωσε πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes σε ένα 24ωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ